Εβρίτης Τάσος Κούγκουλος “Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα”-το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ελληνικό μετάλλιο του Ευρωπαϊκού της Ρώμης

Φορώντας μάσκα λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων ο Τάσος Κούγκουλος ανέβηκε στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Εφήβων Νεανίδων της Ρώμης και κρέμασε το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος του.

Ο πρωταθλητής του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης μέσα σε λιγότερες από 36 ώρες έχει καταφέρει τρεις φορές να σπάσει το δικό του ατομικό ρεκόρ, να το κατεβάσει κατά περισσότερα από 60 εκατοστά και εν τέλει να ανέβει στο βάθρο των κορυφαίων.

Οπως ανέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το ThrakiSportS, είναι το μόνο μετάλλιο της Ελλάδας αλλά και ο μόνος τελικός σε ατομικό αγώνισμα (σε άλλο ένα υπάρχει ελληνική συμμετοχή αλλά αφορά σκυταλοδρομία). Η απονομή έγινε περίπου μισή ώρα μετά τον τελικό.

Διαβάστε ακόμη  Χάλκινο μετάλλιο για την Πεχλιβανίδου Γεωργία

Όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα “Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα”

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει. Η φετινή χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη για μένα. Κλήθηκα να αντιμετωπίσω τα τεράστια προβλήματα της πανδημίας και των απαγορευτικών μέτρων, καθώς επίσης και τις εξετάσεις που έπρεπε να δώσω για την εισαγωγή μου στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Όλα τα ανωτέρω, πιστέψτε με, είναι εξαιρετικά δύσκολα στη ζωή ενός εφήβου. Με έχει συνεπάρει η σημερινή επιτυχία.

Με πληροφορίες από thrakisports