Έβρος / Εκδήλωση για την Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης, με συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή


Συμμετείχαν εργαζόμενοι και γονείς από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Φέρες, Σουφλί, Κομοτηνή, Ξάνθη, Μυτιλήνη και Λήμνο. 

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής συμμετείχε, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2021, στη συνέχεια της σειράς ενημερώσεων στο πλαίσιο της εκστρατείας «Ένα στα Πέντε» για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Τη διαδικτυακή εκδήλωση παρακολούθησε, αυτή τη φορά, το προσωπικό και οι γονείς των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Φέρες, Σουφλί, Κομοτηνή, Ξάνθη, Μυτιλήνη και Λήμνο. 

Την έναρξη πραγματοποίησε με ομιλία της η συντονίστρια της εκστρατείας και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη, προβάλλοντας και οπτικοακουστικό υλικό βάσει προδιαγραφών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αστυνόμος Α΄ Σοφία Κουσίδου, Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε ακόμη  Έφυγε σε ηλικία 73 ετών ο Σάββας Σαλγκάμης, της γνωστής επιχείρησης αρτοποιίας “Σαλγκάμης”