Εξαφάνισαν το άρθρο κατά του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου!

Μείζον εθνικό θέμα πλέον η έμμεση παραδοχή της παρακολούθησης του Αρχηγού του στρατεύματος

Την ώρα που ο Τσαβούσογλου απαιτούσε την άμεση διακοπή των στρατιωτικών ασκήσεων της Ελλάδας στο Αιγαίο, ένα περίεργο άρθρο εμφανίστηκε στην φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα in.gr το οποίο κατηγορούσε ευθέως τον Αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγό Κωνσταντίνου Φλώρου, ακριβώς επειδή …διοργανώνει στρατιωτικές ασκήσεις στο Αιγαίο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μιντιακό όμιλος ευθυγραμμίζεται με τις τουρκικές επιδιώξεις. Στο παρελθόν μάλιστα υπήρχαν σοβαρές καταγγελίες για ρεπορτάζ εφημερίδας που ανήκει στον όμιλο, το οποίο φέρεται να είχε διενεργηθεί με την βοήθεια της τουρκικής πρεσβείας!

Πριν από λίγες ημέρες, άρθρο πάλι από την ίδια εφημερίδα, είχε γίνει σημαία στα χέρια της τουρκικής προπαγάνδας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν ο συγκεκριμένος όμιλος είχε φιλοξενήσει κι άλλα κατάπτυστα άρθρα, με κορυφαίο εκείνο της απόπειρας «αποδόμησης» του μεγάλου Έλληνα Γιώργου Σεφέρη, επειδή δήθεν ήταν «αντιτούρκος»!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο συγκεκριμένο όμιλο βρήκε καταφύγιο και άλλος αρθρογράφος ο όποιος υποστήριζε ότι οι εύζωνες μας, η Προεδρική Φρουρά δηλαδή, πρέπει να φορούν δικτυωτά καλσόν… Παρόμοιες τοποθετήσεις διαβάζουμε σε ναζιστικούς λογαριασμούς των τουρκικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης…

Διαβάστε ακόμη  Η Apple προειδοποιεί τους χρήστες συσκευών της «Κρατήστε το iPhone και τον ασύρματο φορτιστή σας σε απόσταση από τις ηλεκτρονικές ιατρικές σας συσκευές».

Χαρακτηριστικές ήταν οι οργισμένες αναρτήσεις του βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος μάλιστα είναι απόστρατος στρατιωτικός για την υπόθεση:

Το συγκεκριμένο άρθρο όμως φαίνεται ότι μάλλον δημοσιεύθηκε ως έμμεση «αιτιολόγηση» της φερόμενης παρακολούθησης του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου από την ΕΥΠ.

Τα θέματα όμως που άπτονται της εθνικής ασφάλειας, όπως γράφαμε χαρακτηριστικά εχθές, δεν μπορεί να λύνονται με διαρροές σε φιλικά ΜΜΕ. Καλέσαμε λοιπόν σε χθεσινό άρθρο, τον υπουργό εθνικής άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο ήταν να διαψεύσει το δημοσίευμα, είτε να υποβάλει την παραίτησή του: Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος οφείλει είτε να διαψεύσει, είτε να παραιτηθεί

Η άθλια επίθεση κατά του Κωνσταντίνου Φλώρου έγινε και πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «δημοκρατία»:

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Εντέλει, ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, δεν θα χρειαστεί να απολογηθεί για τίποτα. Το άρθρο της ιστοσελίδας αιφνίδια, εξαφανίστηκε.

Το άρθρο όπως φαίνεται στην αναζήτηση στο Google

Πηγή: newsbreak.gr