«Εξαφανισμένος ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σαμοθράκης εν μέσω πρωτοφανούς κρίσης» 

Την κραυγή αγωνίας του  ιστορικού στελέχους του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης κ. Παπαντίδη, για την παντελή αφωνία του Συλλόγου, την στιγμή που ο πληθωρισμός δημιουργεί πρωτόγνωρες καταστάσεις για το τοπικό επιχειρείν, κοινοποιεί ο τέως Δήμαρχος του νησιού και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Αθανάσιος Βίτσας.

«Που είστε κύριοι ..???

Εν μέσω οξύτατης οικονομικής κρίσης, με τον πληθωρισμό σε ύψος ρεκόρ για την ιστορία του Ευρώ (8,9% τον Μάρτιο), ενώ οι επαγγελματίες αγωνιούν για τα κόστη της ηλεκτρικής ενέργειας, των καυσίμων, τις αυξήσεις όλων των αγαθών, τέλος ενώ σε όλη την Ελλάδα οι Επαγγελματικοί Σύλλογοι είναι δραστήριοι κι αναζητούν λύσεις, ο Σύλλογος Σαμοθράκης είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ, κι αν ή όταν εμφανίζεται, το κάνει μόνο για να αβαντάρει την Δημοτική Αρχή.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη, κράτα γερά…Ο Stan έρχεται…αλλά χωρίς τη Lila!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η δραστηριότητά του σταμάτησε στις 31.08.2019 με το πέρας της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Μέχρι τότε “φόρτωνε” ευθύνες στον προηγούμενο Δήμαρχο, ακόμα και για τα καιρικά φαινόμενα (γεγονός με στοιχεία, αν και συγκρούεται με την λογική)».