Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές από οικία και επιχείρηση στην πόλη της Ορεστιάδας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) κλοπές από οικία και επιχείρηση, που διαπράχθηκαν το βράδυ της 17/18-3-2017, στην πόλη της Ορεστιάδας.

Συνελήφθησαν την 18 και 19-3-2017, στην Ορεστιάδα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη 16χρονο ημεδαπό, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, την 17/18-3-2017, οι τρεις δράστες, διέρρηξαν μία οικία και  μία επιχείρηση στην πόλη της Ορεστιάδας και αφαίρεσαν συνολικά από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Διαβάστε ακόμη  Ευαισθησίες της ΕΛΑΣ, μετά τη δολοφονία της Κυριακής…

Μετά την καταγγελία των περιστατικών, οι αστυνομικοί διεξήγαγαν επιστάμενες έρευνες κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους δράστες, ηλικίας 19 και 16 ετών.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.