Εξοργισμένη η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε…

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από εκείνη την μέρα που η Ελένη Τοπαλούδη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε με τρόπο ιδιαζόντως ειδεχθή, στο νησί της Ρόδου. Το όνομα της νεαρής φοιτήτριας, ταξίδεψε από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την χώρα, προκαλώντας ρίγη ανατριχίλας.

Το μεσημέρι της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου και Γιάννης Τοπαλούδης, φιλοξενήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, και ζήτησαν την σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας.

Ο λόγος που οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας ζητούν την σύσταση αυτού του ταμείου, είναι για να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων, να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους και πολλές φορές μακρόχρονους δικαστικούς αγώνες που έχουν μπροστά τους.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, ήρθε σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο ζήτημα και μίλησε στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν κύλησαν και τόσο ομαλά, κατά την διάρκεια της εκπομπής. Αφού τα όσα ανέφερε η κ. Συρεγγέλα, εξόργισαν την Κούλα Αρμουτίδου, η οποία εκνευρισμένη αποχώρησε από το πλάνο.

Διαβάστε ακόμη  Πόλη & Πολίτες: Στέλεχος της δημοτικής αρχής κατακεραυνώνει την παράταξη Ζαμπούκη

Η κα. Αρμουτίδου απηύθυνε τον λόγο, μέσα από την εκπομπή, στην Υφυπουργό εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και ρώτησε χαρακτηριστικά την Μαρία Συρεγγέλα αν «Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω…» και συνέχισε τονίζοντας ότι «θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση»

Με την κα. Συρεγγέλα να απαντά στους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…»

Μετά την απάντηση της υφυπουργού, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένη από το πλάνο λέγοντας σε έντονο ύφος: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε…Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού:

Πηγή: τηλεοπτικό απόσπασμα εκπομπής – Reportal Gr