Ευρωκοινοβούλιο / Απελπισμένη η ΝΔ – Προσπαθεί να εμποδίσει την συνάντηση της PEGA με τον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της PEGA και μέλος του δεξιού ΕΛΚ αμφισβητεί ακόμα και την επιστολή του προς το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου – Πληροφορίες ότι πιέστηκε από τη ΝΔ

Η PEGA, η επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που εξετάζει την δραστηριότητα κακόβουλων λογισμικών παρακολούθησης, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα στις αρχές Νοεμβρίου, προκειμένου να έχει συναντήσεις με τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Γιάννη Λαβράνο και τον Φέλιξ Μπίτζιο, τα άτομα δηλαδή που αρνήθηκε η ΝΔ να κληθούν στην εξεταστική επιτροπή της ελληνικής Βουλής.

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό το πρόγραμμα της αποστολής στην Ελλάδα, ο επικεφαλής της PEGA και μέλος του δεξιού ΕΛΚ, Jeroen Lenaers, επιχείρησε να αμφισβητήσει τον αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη, λέγοντας ότι πρόκειται περί προσχεδίου προγράμματος και ότι θα αναθεωρηθεί η πορεία της αποστολής.

Διαβάστε ακόμη  Success story της ΝΔ στις φυλακές Κομοτηνής: Στο 204% η πληρότητα και στρώματα γεμάτα κοριούς!

Η αντίδραση του δεξιού πολιτικού προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς ήταν ο ίδιος που έστειλε στο προεδρείο του ευρωκοινοβουλίου το εν λόγω πρόγραμμα προς έγκριση!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ευρωβουλευτής του ΕΛΚ πιέστηκε αφόρητα από την Αθήνα και συναδέλφους του από τη ΝΔ, ώστε να αμφισβητηθεί η απόφαση μιας επιτροπής της οποίας είναι πρόεδρος.

Το έγγραφο με το πρόγραμμα δημοσιοποίησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την αρχική επιστολή που απέστειλε ο δεξιός ευρωβουλευτής προς την πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

επιστολή λεναερσ
επιστολη λεναερς