Ευτυχισμένη στο πλευρό του «μπαμπά» της η κακοποιημένη σκυλίτσα της Ξάνθης

Μοιάζει να έχει ξεχάσει τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη στα χέρια των παρά λίγο δολοφόνων της. Η μικρή σκυλίτσα, που πριν λίγους μήνες, είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όταν βρέθηκε με κομμένο πόδι και αυτί, με μαχαιριές στο σώμα και με καμένο τον οισοφάγο από οξύ, σήμερα, ζει μοναδικές, ανέμελες στιγμές στο πλευρό του «μπαμπά» της, του γνωστού παρουσιαστή και φιλόζωου Γιώργου Μαυρίδη που, από την πρώτη στιγμή, αποφάσισε να της ανοίξει την καρδιά και το σπίτι του.

Για τη διάσωση της μικρής Παλόμα, δημιουργήθηκε μία μεγάλη αλυσίδα εθελοντών, φιλόζωων, επιστημόνων, οι οποίοι με πολύ κόπο, χρόνο και προσωπικά έξοδα, κατάφεραν να ‘αναστήσουν’ το κουτάβι που βρέθηκε μέσα στα αίματα από φιλόζωη στην πόλη της Ξάνθης. Παρά τις δημόσιες εκκλήσεις και τις διαρκείς «ενοχλήσεις» προς την Αστυνομία, κανείς δεν είδε, κανείς δεν άκουσε τίποτα για τους δράστες της κτηνωδίας. Ως συνήθως.

Ωστόσο, ας σταθούμε στο «θαύμα» του παρόντος. Η σκυλίτσα απολαμβάνει τη δεύτερη ευκαιρία για μία όμορφη ζωή που της δόθηκε τόσο απλόχερα από όσους, αρχικά, συνέβαλαν στο να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή, που τόσο νωρίς τής έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο, και από τον Γιώργο Μαυρίδη, που την υιοθέτησε. Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο παρουσιαστής στο Instagram, βλέπετε μία υγιή, ζωηρή, πανέμορφη τρίποδη κούκλα, που μοιάζει να έχει αφήσει πίσω της, οριστικά, τα μαρτύρια του παρελθόντος…