«Φάουλ» – και μάλιστα… αντιαθλητικό – η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Νίκο Παππά

Το τηλεφώνημα του βουλευτή Νίκου Παππά στον συνονόματό του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα την Τετάρτη

Η αλήθεια είναι πως η συμπεριφορά της Κουμουνδούρου απέναντι στον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά δεν ήταν και …κανονική: «Φάουλ» και μάλιστα – για να θυμηθούμε νυν και πρώην όρους του μπάσκετ – «αντιαθλητικό» και …«εσκεμμένο» ήταν!

-Μετά τη συνάντηση του -τέως πλέον- προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα μαζί του και την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Αθηναίων, η Κουμουνδούρου σχεδόν …ξέχασε τον διεθνή μπασκετμπολίστα. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, δεν είχε καμία επαφή μαζί του.

-Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσε τις υποψηφιότητες για το Δήμο Αθηναίων χωρίς σε αυτές να συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Νίκου Παππά! Όταν ο Κώστας Τσουκαλάς απέσυρε ουσιαστικά το ενδιαφέρον του, η ομάδα της Πολιτικής Γραμματείας (Νίκος Παππάς βουλευτής, Διονύσης Τεμπονέρας κ.α.) επανέφεραν στο τραπέζι την υποψηφιότητα Παππά, με τη λογική ότι είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του από το κόμμα! Η συγκεκριμένη ομάδα, μάλιστα, μαζί με την «Ομπρέλα» ψήφισαν να εκλεγεί αντιπροσωπεία και να συναντηθεί μαζί του, να συζητήσει αν θέλει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος! Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πάνο Ρήγα συναντήθηκε μαζί του, συζήτησε τις θέσεις του και τις μετέφερε στην Πολιτική Γραμματεία.

Διαβάστε ακόμη  1ος ο Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2024

-Η Πολιτική Γραμματεία έθεσε σε ψηφοφορία την υποψηφιότητα Παππά και την…απέρριψε!

Συγγνώμη, και τότε γιατί πήγαν να τον δουν; Με τέτοιες συμπεριφορές θα ξαναβρούν συμμάχους; (Και αυτά, ανεξαρτήτως των λαθών του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα).

ΥΓ1: Τι ζήτησε, μεταξύ, άλλων στη συνάντηση ο Νίκος Παππάς; Το μπάτζετ που του είχαν υποσχεθεί για μια δυναμική προεκλογική εκστρατεία, να έχει τη δική του παράταξη και όχι την «Ανοιχτή Πόλη» και να τον στηρίξουν όλα τα στελέχη.

ΥΓ2: Την Τετάρτη το απόγευμα, μαθαίνουμε, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας δέχτηκε τηλεφώνημα από τον συνονόματό του πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα!

Πηγή: ieidiseis.gr