Φέρες: Αυτοκίνητο της ΔΕΥΑ παρκαρισμένο σε ράμπα ΑμΕΑ

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή ενός υπαλλήλου της ΔΕΥΑΑ, να παρκάρει το όχημα της ΔΕΥΑ μπροστά από ράμπα αναπήρων, κλείνοντας έτσι το δρόμο για τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα αλλά και των γονέων που περνάνε από το σημείο με τα καρότσια.

Πιο συγκεκριμένα, το όχημα ήταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά από το κτίριο της ΔΕΥΑ Φερών, όπου στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει και ράμπα αναπήρων.

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από σχετική καταγγελία γονέα σε ομάδα στο facebook. Όπως αναφέρει, μάλιστα ο γονέας, είναι η τρίτη φορά μέσα σε δέκα ημέρες που αντικρίζει το ίδιο θέαμα.

Διαβάστε ακόμη  Δεκάδες άνθρωποι με πολλά παιδιά περιμένουν σε νησίδα για να περάσουν απέναντι

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Την επόμενη φορά που θα αναγκαστώ να ψάχνω από που να περάσω με το μωρό επειδή κάποιος υπάλληλος της εν λόγω υπηρεσίας γουστάρει να παρκάρει ακριβώς έξω από το κτίριο και να κλείνει την αναπηρική διάβαση δεν θα καλέσω αστυνομία θα το ζέψω και θα το ψάχνετε. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 10 μέρες που συμβαίνει αυτό (Η νομοθεσία προβλέπει αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος) παρακαλώ τους αρμόδιους να μεριμνήσουν επί του θέματος“.