Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στην Αλεξανδρούπολη

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους ταινίας, εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών των βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους, σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, ανάμεσά τους και η πόλη της Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης.

Η ταινία μικρού μήκους προβάλλεται, προωθείται, αναδεικνύεται και χειροκροτείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα «μακρύ ταξίδι» επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το «μικρό».

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των «ταξιδιών» του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών. Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, η ΚΛΑ συμβάλλει στην προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών, προβάλλοντας τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ.

Έτσι λοιπόν τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Απριλίου λοιπόν, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη!

Οι προβολές αρχίζουν στις 21:00 μ.μ., θα έχουν διάρκεια 2 ώρες και θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, με ελεύθερη είσοδο για όλους!