Φόλες ξανά στο Μαΐστρο …3 νεκρά σκυλιά. Ανενόχλητοι γεμίζουν τους δρόμους δηλητήρια

Συνεχίζουν απτόητοι το έργο τους οι δολοφόνοι σκυλιών της Μαΐστρου που ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί για να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη.

Όπως κατήγγειλε χθες κάτοικος της περιοχής, ο οποίος βγάζει τον σκύλο του βόλτα κοντά στην περιοχή του jumbo, εντόπισε στο έδαφος τα δηλητήρια. Ο επικίνδυνος ψυχάκιας που θέλησε να εξολοθρεύσει αδέσποτα σκυλιά, άφησε στο έδαφος νωπό κιμά με δηλητήριο σε σκόνη.

Ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία όπως δήλωσε στον Maximum fm 93,6, ενημέρωση την αστυνομία ενώ κράτησε δείγματα από τα δηλητήρια. Ο  ίδιος επίσης είπε ότι εντόπισε στην περιοχή 3 νεκρά σκυλιά τα οποία ήταν αδέσποτα και ο ίδιος φρόντιζε.

Διαβάστε ακόμη  Διδυμότειχο: Ζευγάρι ηλικιωμένων δώρισε ποσό άνω των 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο – Πως θα αξιοποιηθεί

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή του Μαΐστρου εδώ και χρόνια έχει τέτοια φαινόμενα. Πρόκειται προφανώς για το ίδιο ή τα ίδια άτομα που προβαίνουν σε αυτές τις δολοφονίες καθώς πολλοί κάτοικοι του οικισμού έχουν οι ίδιοι ζώα στις αυλές τους και καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες. Ως τώρα όμως ποτέ κανένας δεν έχει δώσει πληροφορίες για τον πιθανό δράστη ούτε έχουν βρεθεί στοιχεία που να οδηγούν σε αυτόν. Μόνο την τελευταία διετία, στην περιοχή έχουν θανατωθεί με αυτόν τον τρόπο δεκάδες σκυλιά ενώ έχουν αναφερθεί και περιστατικά σκύλων που δηλητηριάστηκαν ενώ ήταν μέσα στις αυλές των σπιτιών των ιδιοκτητών τους…

Newsroom Alexpoli.gr