Φονική παγίδα ανεγκέφαλων στην Αλεξανδρούπολη

Τα έχουμε δει όλα στην Αλεξανδρούπολη αλλά αυτή τη φορά το “δημιούργημα” που εντοπίσαμε ξεπερνά τα όρια του ανθρώπινου νου.

Σε πεζοδρόμιο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, πάνω σε κορμό δέντρου και μάλιστα σε αρκετά χαμηλό ύψος που θα μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά έναν ψηλό άνθρωπο, κάποιοι ανεγκέφαλοι τοποθέτησαν την παγίδα της φωτογραφίας.

Μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει η πράξη αυτή καθώς οι δράστες δεν σκέφτηκαν καν ότι το σημείο είναι πέρασμα για πεζούς, είναι μάλιστα πάνω σε γωνία και το βράδυ είναι και αρκετά σκοτεινά!

Από το μεταλλικό αντικείμενο που έχει τυλιχτεί σαν “ζώνη” γύρω από τον κορμό, προεξέχουν μεταλλικές βελόνες… Το θέαμα μας θυμίζει κάτι από hailraiser….

Διαβάστε ακόμη  Tο ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού για τα 100 χρόνια της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης μάγεψε το φιλοθέαμον κοινό της πόλης

Η φονική παγίδα προκαλεί έντονες αντιδράσεις αφού πιθανό στόχο έχει μάλλον την απώθηση πτηνών ή ακόμα και τετράποδων αλλά ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους τραυματισμού διερχόμενου πεζού.

Θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιες αρχές να παρέμβουν και όχι μόνο να αφαιρέσουν αυτό το τερατούργημα αλλά να εντοπίσουν και τον δράστη.