Φορείς του Έβρου στην Αθήνα για συνάντηση με εκπροσώπους της RYANAIR!

Μία σημαντική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη 7 Νοεμβρίου. Αντιπροσωπεία φορέων του Έβρου θα μεταβεί στην πρωτεύουσα προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας RYANAIR, με θέμα «Πτήσεις της εταιρείας προς και από την Αλεξανδρούπολη».

Πρόκειται για μία εξέλιξη που ευχή όλων είναι να βγάλει καλές ειδήσεις για την περιοχή που σίγουρα χρειάζεται κι άλλους «παίκτες» στο ιδιαίτερα «ήσυχο» αεροδρόμιο «Δημόκριτος».

Δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση ως τώρα για τη συνάντηση αυτή, κάτι που ίσως σημαίνει ότι οι φορείς δε θέλουν να δημιουργήσουν προσδοκίες πριν γίνει η συνάντηση, όμως οι πληροφορίες είναι αδιαμφισβήτητες καθώς έχει ανέβει και σχετικό έγγραφο στη Διαύγεια για την έγκριση εξόδων μετακίνησης.

Διαβάστε ακόμη  «Προοπτική Πολιτών» η νέα παράταξη που προέκυψε μετά την απόσυρση του «Πόλη και Πολίτες»

Πλήρης επιβεβαίωση από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Μετά τη δημοσίευση της είδησης για την συνάντηση κάποιοι επιχείρησαν να απαξιώσουν τις πληροφορίες μας ενοχλούμενοι πιθανώς από το ενδεχόμενο να έχει επιτυχία μια τέτοια προσπάθεια ή για λόγους που μόνο οι ίδιοι και τα συμφέροντα που βρίσκονται πίσω τους μπορούν να κατανοήσουν. Παρ’ όλα αυτά με δήλωση του στην πρωινή εκπομπή του maximum fm 93,6 ο πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Τοψίδης, επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες μας που δεν ήταν προερχόμενες από καμία περίεργη πηγή όπως υπονόησαν ορισμένοι, αλλά από τη Διαύγεια. Προφανώς όσοι αγωνιούν να μας διαψεύσουν μείναν εκτεθειμένοι.

Οι δηλώσεις του κ. Τοψίδη