Δαδιά: Εντοπίστηκαν 18 απανθρακωμένοι μετανάστες στο δάσος – Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Π.Υ. Γιάννης Αρτοποιός αναφέρει

Αδιανόητη τραγωδία. Πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο

Σοκ στον Έβρο. Πυροσβέστες που επιχειρούσαν στην κατάσβεση της φωτιάς στο δάσος της Δασιάς, βρέθηκαν μπροστά σε απανθρακωμένα σώματα μεταναστών.

Όπως ανακοίνωσε ο Αντιπύραρχος Γιάννης Αρτοποιός, κοντά σε παράπηγμα και εντός δασικής περιοχής εντοπίστηκαν 18 μετανάστες απανθρακωμένοι σε δύο διαφορετικά σημεία. Ο ίδιος σημείωσε πως στην περιοχή είχε σταλεί μήνυμα 112.

Αναλυτικότερα ο κος. Αρτοποιός αναφέρει σε δηλώσεις του:

«Σε επιτόπιο έλεγχο πυροσβεστών στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα εντοπίστηκαν 18 άτομα πλησίον παραπήγματος. Με δεδομένο πως δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση εξαφάνισης από χθες, ερευνάται το ενδεχόμενο να εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι από χθες είχαν σταλεί μηνύματα 112 εκκένωσης της ευρύτερης περιοχής. Σημειώνεται ότι, τα μηνύματα μεταδίδονται και σε κινητά από ξένα δίκτια που βρίσκονται στην περιοχή. Ήδη από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας έχει ενεργοποιηθεί η ομάδας αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών. Οι έρευνες σε όλο το μήκος της περιοχής που εκδηλώθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη η πυρκαγιά, συνεχίζονται».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το  NEWS 24/7, κλιμάκιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής που επιχειρούσε στο χωριό Άβαντα ενημερώθηκε για ομάδα μεταναστών που βρέθηκαν νεκροί σε δασική έκταση οι οποίοι τελικά εντοπίστηκαν δίπλα σε παράπηγμα, στην προσπάθειά τους να διασωθούν.

Διαβάστε ακόμη  ΤΙΕΔΑ: Η περσινή ακυρωθείσα συναυλία της Τσαμπά θα γίνει…με άλλους καλλιτέχνες

Πηγή: news247.gr