Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Στον Έβρο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος

Για “μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή” έκανε λόγο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά την επίσκεψή του στις πληγείσες από την φωτιά περιοχές στον Έβρο

Στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές του Έβρου βρέθηκε το πρωί ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, όπου συνομίλησε με κατοίκους.

Επισκέφθηκε, επιπλέον, το συντονιστικό της Πυροσβεστικής, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία της πυρκαγιάς.

Σε δήλωσή του ο κ. Σπυρόπουλος επεσήμανε πως «ζούμε μία ακόμη δύσκολη μέρα για τον Έβρο και ολόκληρη την περιοχή. Είμαστε στο πλευρό των γυναικών και των ανδρών της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Στρατού, της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και των εθελοντών που δίνουν μία τιτάνια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά».

Και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς, συντελέστηκε μια πολύ μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή. Υπάρχουν ζημιές σε ιδιοκτησίες, σε σπίτια και σε κτηνοτροφικές μονάδες. Θέλουμε και ελπίζουμε, εντός της ημέρας, και με τη βοήθεια και των εναέριων μέσων που συνδράμουν την τεράστια αυτή επιχείρηση, να περιοριστεί η φωτιά με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες για την περιοχή».

Πηγή: news247.gr