Γάμος στο Δροσερό άφησε ξάγρυπνη την μισή Ξάνθη!

Στο μαρτύριο της αγρύπνιας υποβλήθηκαν για δύο συνεχείς φορές αυτή την εβδομάδα πολλοί συμπολίτες μας που διαμένουν σε γειτονιές κοντά στο Δροσερό και όχι μόνο… Αιτία δύο γλέντια μέχρι πρωίας για ένα γάμο κατά παράβαση κάθε ωραρίου κοινής ησυχία αλλά και υγειονομικών περιορισμών αν κρίνει κανείς από τις γνωστές προσφωνήσεις κατά την διάρκεια του χορού!

Ο γάμος στο Δροσερό που … ξαγρύπνησε την Ξάνθη

Με τα μάτια νυσταγμένα αναγκάστηκαν να πάνε πολλοί Ξανθιώτες στις δουλειές τους το πρωί της Πέμπτης αλλά και την προηγούμενη. Ήταν γιατί στο Δροσερό ήταν το προγαμιαίο και το κυρίως γλέντι ενός γάμου και η μουσική ήταν στην διαπασών σε σημείο που να ακούγεται ακόμη και σε περιοχές της άνω πόλης και να προκαλεί έντονη όχληση. Δεχτήκαμε πολλές καταγγελίες και απευθυνθήκαμε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης η οποία όχι απλά ήταν ενήμερη αλλά μάλιστα προέβη και σε συστάσεις. Ειδικότερα όπως μας αναφέρθηκε αρμοδίως αστυνομικοί μετέβηκαν την πρώτη μέρα στο χώρο και ζήτησαν να τηρηθεί το ωράριο κοινής ησυχίας και να χαμηλώσει η μουσική. Κι ενώ συμφώνησαν οι οργανωτές του γλεντιού και οι μουσικοί, μετά την αποχώρησή τους αθέτησαν την συμφωνία. Το ίδιο έγινε και την επόμενη μέρα ενώ κατατέθηκε μήνυση εναντίον των υπεύθυνων για παράβαση ωραρίου κοινής ησυχίας εφόσον δεν συμμορφώθηκαν. Μάλιστα όπως μας επισημάνθηκε υπάρχει σχεδιασμός από την Αστυνομία να παρέμβει αν επαναληφθεί η παράβαση και η όχληση που προκαλεί.

Διαβάστε ακόμη  Απεργούν και οι οδηγοί ταξί της Αλεξανδρούπολης αύριο 28 Φεβρουαρίου

Ο νόμος ισχύει για όλους  

Είναι γνωστά τα γλέντια στο Δροσερό και δεν γίνονται μόνο σε γάμους αλλά και με άλλες αφορμές. Σε κάθε περίπτωση όμως ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους τους πολίτες και όσοι τον παραβιάζουν θα υποστούν τις συνέπειες. Φαινόμενα ανομίας δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

empros.gr