Για αγρότες – παραγωγούς: Δηλώστε συμμετοχή στο Open Farm Days 2021

Ανοίξτε το αγρόκτημα ή τη μονάδα σας και ενημερώστε τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Τους τελευταίους μήνες, εν μέσω της πανδημίας, παρατηρήθηκε αύξηση του ενδιαφέροντος του αστικού κοινού και των τουριστών για τη φύση, την ύπαιθρο, τα αγροκτήματα, την προέλευση των τροφίμων, τη βιώσιμη διατροφή και την αυθεντική γαστρονομία. Η κοινωνία θέλει να ακούσει και να μάθει για τον κόσμο της γεωργίας. Μαζί σας μπορούμε να διαλύσουμε τους μύθους, να δώσουμε τροφή για σκέψη και να αφήσουμε έναν θετικό αντίκτυπο στους επισκέπτες και στους αγρότες που συμμετέχουν στον θεσμό.

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τη γεωργία και τον τουρισμό της Ελλάδας με διασκεδαστικό, ελκυστικό και ουσιαστικό τρόπο σε συμμετέχοντες όλων των ηλικιών και να αναδείξουμε τα φιλόξενα αγροκτήματά σας, τις εργασίες, τις δραστηριότητες και τα προϊόντα σας.

1f449-1f3fd.svg

 Δηλώστε συμμετοχή για τον θεσμό Open Farm Days 2021

Σχετικά με το “Open Farm Days”

To Open Farm Days είναι ένας ετήσιος θεσμός που αφορά ταυτόχρονες δράσεις σε όλα τα ανοιχτά επισκέψιμα αγροκτήματα & τις μονάδες παραγωγής τροφίμων του δικτύου openfarm που επιθυμούν να συμμετάσχουν, σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. Φέτος θα λάβει χώρα το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου.

Δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγροκτήματα και να κατανοήσουν από πού προέρχεται η τροφή τους. Είναι ένα πέρασμα στα παρασκήνια για να γνωρίσουμε τον αγρότη, τον πραγματικό αγροτουρισμό στην Ελλάδα και να δοκιμάσουμε τοπικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό.

Διαβάστε ακόμη  Οι γιατροί των νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης συμμετέχουν στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου
date-days2-POST-768x768.jpg

Ο θεσμός Open Farm Days περιλαμβάνει τόσο βιωματικές εκδηλώσεις εντός του αγροκτήματος όσο και διαδικτυακές εκδηλώσεις, προκειμένου -σε συνδυασμό με τα προφίλ των παραγωγών στην ιστοσελίδα openfarm.gr- να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του κοινού και η σύνδεσή του με τους παραγωγούς του δικτύου όλο τον χρόνο.

Είτε επιθυμείτε να φιλοξενήσετε μια ξενάγηση, έναν απλό περίπατο για λίγα άτομα ή μια πλήρη ανοιχτή μέρα, κάθε εκδήλωση έχει σημασία, συνδέοντας τους ανθρώπους με τη γεωργία, την παραγωγή τροφίμων και την ύπαιθρο και κάνοντας γνωστό το αγρόκτημα, την επιχείριση και τα προϊόντας σας σε ευρύτερο κοινό, που ενδιαφέρεται για την προέλευση της τροφής του.

newsletter.png

1f449-1f3fd.svg

 Δηλώστε συμμετοχή για τον θεσμό Open Farm Days 2021

Μετά την συμπλήρωση της αίτησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις και τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την προβολή της μονάδας σας. Δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση συμμετοχής με συγκεκριμένες δράσεις. Οι δραστηριότητες που θα φιλοξενήσετε στο πλαίσιο του θεσμού θα αποφασιστούν αποκλειστικά από εσάς, κατόπιν της επικοινωνίας και ενημέρωσης που θα σας κάνουμε. Η προθεσμία εγγραφής για τα αγροκτήματα του δικτύου είναι η 20η Αυγούστου 2021.