Για απειρία και χαιρεκακία κατηγορεί τη δημοτική αρχή ο Χ. Γερακόπουλος


Για μία άπειρη δημοτική αρχή, που αντιμετωπίζει με χαιρεκακία την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το έργο της, έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πόλη και Πολίτες» Χρήστος Γερακόπουλος, μιλώντας στους «Απέναντι στον Δέλτα fm 102,3».

Σχολιάζοντας τις πρώτες 100 μέρες διοίκησης του Δήμου από τον Γιάννη Ζαμπούκη και την παράταξή του, σημείωσε πως επιβεβαιώνονται όσοι έλεγαν πως πρόκειται για μία παράταξη που αποτελείται από στελέχη που δεν έχουν εμπειρία ούτε αυτοδιοικητική ούτε διοικητική.
«Μία δημοτική αρχή που μάθαινε όλο το καλοκαίρι, ανέλαβε το Σεπτέμβρη και αν κι έχουν περάσει μήνες, συνεχίζει να μην ξέρει τα πατήματά της και τις διαδικασίες», είπε ο κ. Γερακόπουλος, διαπιστώνοντας μία προσπάθεια, από τη δημοτική αρχή Ζαμπούκη, να αποκρύψει και να υποβαθμίσει το έργο της θητείας Λαμπάκη. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε τη μη συμπερίληψη έργων πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020,τα οποία είχε ξεκινήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, όπως είναι το αθλητικό ‘μπαλόνι’, αλλά και πολλά έργα στον χώρο της γεωθερμίας.

Διαβάστε ακόμη  Έντεκα μέρες δωρεάν διακοπές στον Έβρο μέσω του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής

Ερωτηθείς για τις διάφορες φήμες περί αναζήτησης διαδόχου για τη θέση του επικεφαλής της παράταξης, ο κ. Γερακόπουλος σημείωσε πως πρόκειται για κακεντρεχή σχόλια, που έχουν ως στόχο να δημιουργούν προβλήματα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

 «Η παράταξη έχει αρχηγό, δεν υπάρχει κανένας διάλογος και καμία συζήτηση. Ο κ. Λαμπάκης θα είναι παρών μέχρι το τέλος της  θητείας της δημοτικής αρχής, όποιο κι αν είναι αυτό, και βέβαια, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, θα είναι και πάλι υποψήφιος την επόμενη φορά. Αυτό  ισχύει, όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα. Η παράταξη είναι ενωμένη και δυνατή και καταβάλει κάθε προσπάθεια να βοηθήσει το Δήμο μας».