Για «γλώσσα πεζοδρομίου» εναντίον εργαζομένων κατηγορεί η ΠΟΕ – ΟΤΑ την Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού

Την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) προκάλεσε η «απαράδεκτη, προκλητική και αντεργατική συμπεριφορά», όπως καταγγέλλεται, της Προέδρου του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου, η οποία «φέρεται να χρησιμοποίησε γλώσσα πεζοδρομίου κατά εργαζομένων»!

Κάπως έτσι, η «φήμη» της κυρίας Ποϊραζίδου ξεπερνά τα στενά όρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, και γίνεται θέμα συζήτησης σε πανελλαδικό επίπεδο. Εξάλλου, αυτός ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη, από την αρχή της θητείας της: Να αποτελέσουν τα έργα και οι ημέρες της θέμα σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας! Ίσως όμως δεν είχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους…

Η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) καταγγέλλει την Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης για απαράδεκτη, προκλητική και αντεργατική συμπεριφορά, αφού φέρεται να χρησιμοποίησε γλώσσα πεζοδρομίου κατά εργαζομένων της Υπηρεσίας Ταμείου και στράφηκε κατά του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων.

Διαβάστε ακόμη  Απασφάλισε κατά Βελόπουλου και Παπαδάκη ο Εβρίτης Μ. Κίρκος

Αντί η διορισμένη Πρόεδρος να επικεντρωθεί στα προβλήματα του τομέα για τον οποίο είναι αρμόδια, αρέσκεται στο να υβρίζει και να συκοφαντεί εργαζομένους που ασκούν τα καθήκοντά τους με επαγγελματισμό, τηρώντας την νομοθεσία.

Φαίνεται μάλιστα πως η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει κάνει σύστημα τις επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων, αφού έχει εξυβρίσει και παλαιότερα υπαλλήλους, προκαλώντας ερωτήματα όσον αφορά στη σκοπιμότητα της συμπεριφοράς της αυτής.