Για την φίμωση των ΜΜΕ στην Ελλάδα και τις διώξεις δικαστικών μίλησε ο δικηγόρος, Γιάννης Ματζουράνης στον αέρα της εκπομπής +News. 

«Η χώρα μας υποβαθμίζεται όσον αφορά την προστασία της ελευθερίας του τύπου» τόνισε ο κ. Ματζουράνης για να προσθέσει πως είναι πρωτοφανής η διαχείριση της υπόθεσης Novartis στην χώρα μας. Έφερε ως παράδειγμα της διαχείριση της υπόθεσης στην Αμερικήόποτε και η εταιρία κατέβαλλε ένα τεράστιο ποσό για αποζημίωση και κατέληξε πως η Ελλάδα ακόμη δεν καταθέσει αγωγή.

«Η υπόθεση του Βαξεβάνη θα σκάσει στο τέλος σαν μια φούσκα» τόνισε, λέγοντας πως βάση των γνώσεων του ο γνωστός δημοσιογράφος θα δικαιωθεί.

Σχετικά με την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών είπε πως: «αν είχε στηθεί ο διαγωνισμός από τον ΣΥΡΙΖΑ και πήραν όλες τις άδειες οι χορηγοί της Νέας Δημοκρατίας τότε αυτό δεν στέκει σε καμία λογική.»

Διαβάστε ακόμη  Ο γιος του Πυροσβέστη Νίκα που είχε σώσει τον μικρό Ανδρέα στο Αίγιο έσωσε παιδί στην Τουρκία – ΦΩΤΟ

Σχετικά τον διαγωνισμό εξήγησε πως βρέθηκε μόνο ένα ατόπημα από το συμβούλιο της επικρατείας και αυτό ήταν ότι «δεν έπρεπε να είχε διενεργηθεί από το υπουργείο αλλά από το Ε.Σ.Ρ.»