Για το Σουφλί μίλησαν ο Αθανάσιος Τσώνης με τον Γ.Γ. του Παγκόσμιου Τουρισμού στην Έκθεση του Λονδίνου

Όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΑΜΘ, Αθανάσιος Τσώνης ο ποιος παραβρέθηκε στην έκθεση του Λονδίνου World Travel Market, συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Ζουράμπ Πολολικασβίλι, ο οποίος έδειξε ενθουσιασμό για το Σουφλί και την ευρύτερη περιοχή της ΑΜΘ. 

Το Σουφλί είναι ένα από τα τρία χωριά που διεκδικούν για την χώρα μας διάκριση ως «Βest Tourism Villages» στο διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσώνη : 

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το Σουφλί και την ευρύτερη περιοχή μας ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Ζουράμπ Πολολικασβίλι, με τον οποίο είχα την χαρά να συναντηθώ και να συνομιλήσω, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης που διεξάγεται στο Λονδίνο, της World Travel Market (WTM).

Διαβάστε ακόμη  Μαντζουράνης «τρολάρει» Γεραπετρίτη για την υπόκλιση

Φυσικά του είπα πως έχει ανοιχτή πρόσκληση στην περιοχή. Άλλωστε είναι γνωστό το έντονο ενδιαφέρον του και για το δρόμο του Μεταξιού, μια πολιτιστική και οικονομική διαδρομή για την ανάδειξη της οποίας ο ΠΟΤ έχει υλοποιήσει στοχευμένα projects. 

Καλή επιτυχία στο Σουφλί μας που επιλέχθηκε από την ομάδα εργασίας του υπουργείου Τουρισμού, ως ένα από τα τρία χωριά που θα διεκδικήσουν για την Ελλάδα μια διάκριση στο διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ) «Βest Tourism Villages».