Γιουχαΐσματα κατά Άδωνη στην Καστοριά: Δεν του ζήτησαν ούτε μία σέλφι! (Video)  

Με γιουχαΐσματα και έντονες αποδοκιμασίες επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση, κάτοικοι και αγρότες που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Οι πολίτες του φώναζαν πως η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη καθώς και ότι εκείνος πήγε  «με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό». «Σούπερ μάρκετ έχει δει ποτέ;», «Τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;» τον ρωτούσαν ειρωνικά οι πολίτες.

Να θυμίσουμε ότι στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του, είχε προσπαθήσει να βγάλει πολίτες και δημοσιογράφους τρελούς, αναφορικά με την ακρίβεια: «Δεν είδα κανέναν να πέφτει πάνω μου και να μου λέει ότι μας γδέρνουν οι τιμές. Αυτή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω δεν υπάρχει». Επιπλέον, είχε προκαλέσει αίσθηση η δήλωσή του ότι επισκέπτεται συχνά το σούπερ μάρκετ και θέλει να πηγαίνει μόνος του για να βλέπει τις τιμές. Μάλιστα, είπε πως ο κόσμος τον σταματάει να του μιλήσει, χωρίς όμως να του παραπονεθεί κανείς για τις τιμές. «Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα τελευταία φορά στο σούπερ μάρκετ με έβγαλαν 7 σέλφι», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Διαβάστε ακόμη  Προγραμματισμός εργασιών εκσκαφών και κατασκευής αποκατάστασης ασφαλτικών του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

Και σήμερα, αυτό το άτομο, πήγαν να το λιντσάρουν… Πώς αλλάζουν οι καιροί, υπουργέ μου

https://www.facebook.com/watch/sentraKastorias/