Γλυκά Νερά / Ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος την δολοφονία της Καρολαιν.



Λίγο πριν στα γραφεία της ΓΑΔΑ ομολόγησε ο ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστοπούλος κατά τη διάρκεια της εξέτασης του στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, έπειτα από μαραθώνια απολογία. H προσαγωγή του αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν εξηγήσεις από τον πιλότο για μία σειρά από νεότερα στοιχεία που προέκυψαν για το έγκλημα, τα οποία καθιστούν τον Αναγνωστόπουλο ως βασικό ύποπτο. Για ώρες οι απαντήσεις του ήταν αντιφατικές αλλά και μη πειστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν τα οποία έκαναν τους αστυνομικούς να μεταφέρουν άρον άρον τον 32χρονο πιλότο στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι.

Διαβάστε ακόμη  Σιγή ασυρμάτου για τον διαγωνισμό των μεγάλων έργων στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Το πρώτο ήταν όσα αποκάλυψε η εξέταση του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η άτυχη Καρολάιν. Σύμφωνα με την επεξεργασία το άτυχο κορίτσι φέρεται να ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τον φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους άγνωστους ληστές.

Το δεύτερο στοιχείο ήταν πως η κάρτα μνήμης από κάμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Τρίτο βασικό στοιχείο είναι η εφαρμογή Fitness που είχε κατεβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει, η οποία έδειξε ότι τις ώρες που υποτίθεται ότι οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και αυτός κοιμόταν, ήταν τελικά εν κινήσει.

documento