Γραφείο οργάνωσης εκδηλώσεων το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Στ. Κελέτση

Φωτογραφία Άρθρου: evrospost.gr

Γραφείο οργάνωσης εκδηλώσεων θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Κελέτση. Πρόκειται για ένα όνειρο που ο ίδιος είχε για χρόνια και που πλέον ήρθε η ώρα για να το κάνει πραγματικότητα! Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια, οι πολιτικές του ομιλίες είχαν τη δική του υπογραφή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, γι’ αυτό και ήταν τόσο επιτυχημένες…

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Σταύρος Κελέτσης έκανε ακόμη ένα βήμα, ανεβάζοντας επίπεδο και βάζοντας ένα ακόμη στοίχημα με τον εαυτό του: Αποφάσισε να οργανώσει όχι μία, αλλά πέντε εκδηλώσεις, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά για όλους τους συνυποψηφίους του στο κόμμα, ενόψει των νέων εκλογών της 25ης Ιουνίου!

Με επιστολή του προς τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές και τη ΔΕΕΠ Έβρου του κόμματος, προτείνει τη διοργάνωση κοινών δράσεων και κοινών εκδηλώσεων στους πέντε δήμους του Έβρου, προκειμένου όπως αναφέρει να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της τελικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Στόχος για τον Σταύρο Κελέτση είναι η άνοδος των ποσοστών της ΝΔ στο νομό (γιατί όχι και 70%; Ας μην κάνουμε εκπτώσεις) να κερδηθούν επιπλέον έδρες (να τα σαρώσουμε όλα, έδρες, θρανία, μαυροπίνακες) και από τις εκλογές να προκύψει ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

Η αλήθεια είναι πως η ιδέα δεν είναι κακή. Είναι ευκαιρία τα μέλη της ΔΕΕΠ να σηκωθούν από τα τηλεοπτικά πάνελ και να κάνουν καμιά βόλτα στο νομό μόνοι τους, χωρίς να συνοδεύουν πρωθυπουργό και υπουργούς. Από την άλλη, είναι άδικο για τον Χρήστο Δερμεντζόπουλο να πληρώνει μόνος του τόσες βενζίνες, στις επισκέψεις που κάνει από χωριό σε χωριουδάκι. Επιπλέον, θα είναι μία καλή αφορμή για να μπει ξανά στη ζωή μας και ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, προτού εκπέμψει η Νικολούλη silver alert.

Η επιστολή

«Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε και μέλη της ΔΕΕΠ Έβρου,

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, συνυποψήφιοι βουλευτές Έβρου,

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μάϊου που έφερε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και με μεγάλο ποσοστό στο Νομό μας! Ήδη όμως ξεκίνησε η μεγάλη μάχη για την τελική νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Πιστεύω ότι σ’ αυτές τις εκλογές μπορούμε στον Έβρο να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερη νίκη και πολύ υψηλότερα ποσοστά, κερδίζοντας επιπλέον έδρες στο νομό! Πεποίθησή μου είναι ότι αυτό θα επιτευχθεί ευκολότερα αν κινηθούμε συντονισμένα και προχωρήσουμε όλοι μαζί από κοινού σε δράσεις και εκδηλώσεις, που εκτός των άλλων θα αναδείξουν την ενότητα του κόμματος και τον κοινό στόχων όλων μας! Που δεν είναι άλλος φυσικά από την ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ισχυρό και αδιαμφησβήτητο Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Το γεγονός ότι πλέον οι υποψήφιοι βουλευτές δεν επιδιώκουμε τον σταυρό προτίμησης βοηθάει ακόμη περισσότερο σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Προτείνω με βάση τα παραπάνω, εκτός από τις κοινές εξορμήσεις που η ΔΕΕΠ θα προγραμματίσει, την διοργάνωση πέντε μεγάλων εκδηλώσεων στις έδρες των πέντε Δήμων του Έβρου όπου θα εμφανιστούμε και θα μιλήσουμε για λίγο (το πολύ δέκα λεπτά) και οι πέντε συνυποψήφιοι του Έβρου, μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ή άλλο στέλεχός της που εκείνος θα ορίσει. Εννοείται ότι τέτοια εκδήλωση δεν θα γίνει εκεί όπου θα διοργανωθεί άλλη με κεντρικό στέλεχος που το κόμμα θα στείλει. Αυτονόητα τον ορισμό του τόπου, της μέρας και ώρας κάθε εκδήλωσης θα αποφασίσει η ΔΕΕΠ που θα έχει και τον συντονισμό.

Αγαπητέ Άκη,

Παρακαλώ να αναλάβεις – αν κι εσύ συμφωνείς με την ανωτέρω πρόταση – την πρωτοβουλία επικοινωνίας με όλους τους εμπλεκόμενους και του συντονισμού.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλους!

Σταύρος Κελέτσης, Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ , Έβρου»

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Τουριστική, αναπτυξιακή, βιώσιμη και πάνω απ’ όλα βρώμικη!