Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Γυναικείο ποδόσφαιρο : Από το Σουφλί στη Δόξα Δράμας...

Γυναικείο ποδόσφαιρο : Από το Σουφλί στη Δόξα Δράμας και στην Ά Εθνική Γυναικών

Τη λύση της συνεργασίας με την πρώτη σκόρερ της ομάδας όσο και του ομίλου, Παναγιώτας Μαρασλή, ανακοίνωσε η  γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Σουφλί 2018 , διότι η Παναγιώτα βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Α’ Εθνικής κατηγορίας και τελικά η ίδια αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα της Δόξας 2016 (Δράμα), η οποία και αγωνίζεται στην Α’ Εθνική γυναικών.

Η ομάδα, της εύχεται καλή επιτυχία και να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και όπως τονίζουν στη συνέχεια τις ανακοίνωσης  σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση : 

Τα συναισθήματα ανάμικτα. Από τη μια η ομάδα μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση και από την άλλη στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με την 1η σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και του ομίλου μας, Μαρασλή Παναγιώτα, διότι η Παναγιώτα βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Α’ Εθνικής κατηγορίας και τελικά η ίδια αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα της Δόξας 2016 (Δράμα), η οποία και αγωνίζεται στην Α’ Εθνική γυναικών.

Διαβάστε ακόμη  Ωρα απολογίας για τον αρχηγό του παρακράτους

Νιώθουμε περήφανοι που η ομάδα μας έγινε το σκαλοπάτι σε παίκτρια μας, έτσι ώστε να συνεχίσει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα, την ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά της και ευχόμαστε να την δούμε και ακόμα πιο ψηλά.

Υ.Γ. Ο στόχος της ομάδας μας δεν αλλάζει και σύντομα θα ανακοινωθούν νέες μεταγραφές.