Η Βίβιαν είναι από την Αλεξανδρούπολη και ένα πράγμα είναι βέβαιο για την ίδια! Αγαπάει το Μακιγιάζ!

Είναι 25 ετών και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη αισθητικός ενώ εξειδικεύτηκε στο ημιμόνιμο μακιγιάζ (permanent tattoo), στις βλεφαρίδες extensions τρίχα-τρίχα και 3D καθώς και στο επαγγελματικό Νυφικό όπως και μακιγιάζ τηλεόρασης.

Έχει παρακολουθήσει πάνω απο 55 σεμινάρια γύρω από την αισθητική. Έχει στελεχώσει δεκάδες φωτογραφήσεις με μακιγιαζ όπως και παραστάσεις, παρουσιάσεις και διαφορά events κυρίως στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αλεξανδρούπολη.

Η Βίβιαν έχει ήδη κατακτήσει το διαδίκτυο με το δικό της κανάλι στο youtube!  Στο Vivian’s makeup world η Βίβιαν έχει ανεβάσει δεκάδες videos με θέμα το μακιγιάζ και όλα έχουν χιλιάδες προβολές!

14625353_10207839949093499_1950908794_n

Όπως λέει η ίδια λατρεύει αυτό που κάνει και βλέποντας τα videos της, θα το καταλάβετε. Αμέτρητες συμβουλές για τις γυναίκες που θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένες και φυσικά πολλά tips χρήσιμα για κάθε γυναίκα. Στο κανάλι της εκτός από χρήσιμες συμβουλές μπορείτε να δείτε πρωτότυπα θεματικά μακιγιάζ αλλά και θέματα που αφορούν προϊόντα του χώρου.

Η Βίβιαν έχει το δικό της φανατικό κοινό στο youtube που συχνά στέλνει τις ερωτήσεις του. Πολλά από τα videos της έχουν δεκάδες χιλιάδες προβολές, κάτι που δείχνει και το μέγεθος της επιτυχίας της!

Keep going Βίβιαν!

Δείτε

Tο κανάλι της Bίβιαν στο youtube

Facebook

Website