Ευχάριστα τα νέα, αφού η διεξαγωγή των αθλητικών δοκιμασιών των υποψηφίων ΣΦΟΧ της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη και πιο συγκεκριμένα στο στάδιο της Αλεξανδρούπολης “Φώτης Κοσμάς”, όπως ακριβώς συνέβη με τις εξετάσεις το 2020 με μεγάλη επιτυχία με την εξέταση 600 υποψηφίων συνοριοφυλάκων.

Επισημαίνεται ότι η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων του Νομού Έβρου είχε αποστείλει επιστολή προς τον υπουργό που είχε ως θέμα την διεξαγωγή της τελικής φάσης των Εξετάσεων των Συνοριακών Φυλάκων στην Έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Η επιστολή είχε σταλεί συγκεκριμένα προς τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και την είχαν υπογράψει από κοινού, ο Πρόεδρος των συνοριοφυλάκων Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Δερβεντλής με αφορμή αυτή την σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε: «Ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Έβρου και όχι μόνο της Αλεξανδρούπολης στηρίχθηκε από την Ένωση μας….»

Διαβάστε ακόμη  Ξεκίνησε η ακαδημαϊκή χρονιά, 48 εγγραφές στο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και 26 στο Δασολογίας

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Δερβεντλή:

«Ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Έβρου και όχι μόνο της Αλεξανδρούπολης στηρίχθηκε από την Ένωση μας , η οποία ως ενεργός συνδικαλιστικός φορέας βρίσκεται δίπλα στους υποψήφιους συναδέλφους.

Η έμπρακτη στήριξη της κυβέρνησης στην τοπική κοινωνία , στους ακρίτες που σηκώνουν μεγάλο βάρος του μεταναστευτικού έχει ως αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες 375 υποψήφιοι και οι οικογένειές τους εν μέσω της οικονομικής κρίσης να αποφύγουν τα έξοδα μιας μετακίνησης.»