Αρχική ΑΡΘΡΑ «Hellboy: Ξαναγύρισα από την κόλαση»: Ατσάλι και φωτιά

«Hellboy: Ξαναγύρισα από την κόλαση»: Ατσάλι και φωτιά

Αν περιμένετε να δείτε τα καρέ του γνωστού κόμικ “Hellboy” να ζωντανεύουν εμπρός σας, τότε δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ παραπάνω.

Κοιλιακοί, αίμα, φλόγες, και πολλή, ΠΟΛΛΗ βία: Το “Hellboy: Ξαναγύρισα από την κόλαση” έχει κάτι για όλους, συγκεντρώνοντας τα «βασικά» στοιχεία που ανήγαγαν ένα βιβλίο κόμικ των 90’s σε εικονικό και cult προϊόν.

Η πλοκή

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε, βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ.

Το πόρισμα

Με εκρηκτικές σκηνές που στάζουν μαύρο αίμα, παραφορτωμένες ατάκες που κόβουν ατσάλι και μουσική υπόκρουση που θα ζήλευαν οι Iron Maiden, το «Hellboy: Ξαναγύρισα από την κόλαση» βγάζει τον πυρομανή υπομανιακό έφηβο που φωλιάζει μέσα στον καθένα μας.

Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια: 120′

Σκηνοθεσία: Νικ Μάρσαλ

Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ίαν ΜακΣέιν, Σάσα Λέιν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντάνιελ Ντάε Κιμ.