Η Actοἶδα ΚοινΣΕπ  σε συνεργασία με την ΚΛΑ  παρουσιάζουν τα “Γενέθλια” και υλοποιούν δράσεις ευαισθητοποίησης στο ζήτημα της αναπηρίας 

Την Πέμπτη 30/6 στις 21.15 στον Φλοίσβο η Actοἶδα ΚοινΣΕπ  σε συνεργασία με την ΚΛΑ προβάλλουν την ταινία μικρού μήκους “Γενέθλια” του @katsimiris και η Αctοίδα υλοποιεί δράση με κοινωνικό μήνυμα ευαισθητοποίησης στο ζήτημα της αναπηρίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη!

-Στις 22.00 θα προβληθεί η προγραμματισμένη ταινία της ΚΛΑ

” Αντίο ηλίθιοι! “

-Γαλλία, 2020, Δραμεντί 

Σκηνοθεσία και σενάριο: Αλμπέρ Ντιποντέλ

Πρωταγωιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Αλμπέρ Ντιποντέλ, Νικολά Μαριέ

Διάρκεια:87’

Σύνοψη 

Η Σιζ Τραπέ είναι μια γλυκιά και πληθωρική κομμώτρια που μαθαίνει ότι σύντομα θα πεθάνει από καρκίνο. Τελευταία επιθυμία της, να συναντήσει το παιδί που γέννησε στα 15 και έδωσε για υιοθεσία, χάνοντας από τότε τα ίχνη του. Στην έρευνά της θα βρει απρόθυμο και καταναγκαστικό σύμμαχο έναν αυτοκαταστροφικό αλλά ικανότατο δημόσιο υπάλληλο, έναν «καμμένο» IT που, από παρεξήγηση, σέρνει πίσω του την αντιτρομοκρατική, αλλά κι έναν τυφλό αρχειοθέτη που τρέφει εμφανή αισθήματα για τη Σιζ.

Διαβάστε ακόμη  Δημόκριτος: Ξεκίνησε ο ανεφοδιασμός καυσίμων σε μεγάλα αεροσκάφη

H τεράστια επιτυχία του Αλμπέρ Ντιποντέλ. 12 υποψηφιότητες για τα γαλλικά Σεζάρ, 7 βραβεία, ανάμεσά στα οποία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας.