Η ανάρτηση της Ματούλας Χατζημιχαήλ για τις σοβαρές καταγγελίες περί άσκησης βίας εναντίον της από τον Χ. Τοψίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η γνωστή κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζιμηχαήλ, μέσω κειμένου που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,  αναφορικά με το συμβάν που εξελίχθηκε ανάμεσα σε εκείνην και στον κ. Τοψίδη, ευχαριστεί φίλους αλλά και αγνώστους που της συμπαραστάθηκαν. 

Στο κείμενο της η κ. Χατζημιχαήλ αναφέρεται στην βία και στις προεκτάσεις της καθώς στην ανάγκη της αντίδρασης σε κάθε μορφή βίας, από όπου και αν προέρχεται. 

Το πλήρες κείμενο της κ. Χατζημιχαήλ 

«Με βάση των τελευταίων γεγονότων που συνέβησαν προχθές και κυκλοφόρησαν δημόσια, θα ήθελα να αναφέρω τα  παρακάτω.

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους εσάς γνωστούς φίλους και αγνώστους για την μεγάλη συμπαράσταση το ενδιαφέρον και τα αισθήματα αγάπης που εισέπραξα! 

Εδώ και τρεις ημέρες πλέον βρίσκομαι στο  νοσοκομείο με ζάλη , έντονους πόνους στο κεφάλι και τάσεις εμετού . Είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσω και θα βρεθώ στην αγκαλιά της οικογένειας μου πολύ σύντομα

Άλλωστε την ζωή πάντα την  πάλευα και έτσι συνεχίζω!

Ο μόνος λόγος που γράφω τα παραπάνω, είναι να αντιληφθούμε ότι η βία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε ανά πάσα στιγμή και να μας κάνει μεγάλη ζημιά , σωματική και ψυχική. Να αλλάξει την ζωή μας και να μας  αναγκάσει να ζήσουμε κατω από νέες   συνθήκες χωρίς να είναι δική μας επιλογή αλλά η βία ενός άλλου. Δυστυχώς όταν  εσύ δεν είσαι βίαιος άνθρωπος δεν μπορείς να αντιληφθείς  την  επίθεση και έτσι δεν προλαβαίνεις να αμυνθείς. 

Γιαυτό θα πρέπει να καταγγέλλουμε κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται χωρίς να διστάζουμε για το κοινωνικό κόστος  που πιθανών να αντιμετωπίσουμε!!

Για εμένα στα 57 μου χρόνια έτυχε να είναι ο «κύριος»Τοψιδης.  Ένας άνθρωπος με μεγάλες βλέψεις και στόχους στην πολιτική….

Διαβάστε ακόμη  Χιλιάδες κόσμος στην παρέλαση του Christmas lighthouse στην Αλεξανδρούπολη

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! Καλημέρα σε όλους σας!!».