Διαβάστε την απάντηση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ σχετικά με το δημοσίευμα μας

https://evrosonline.gr/%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%cf%85%ce%b1%ce%b1-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%84/


Η απάντηση αναρτήθηκε στα social media

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ EVROS ONLINE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΣ 12/11/2020


Για μια ακόμη φορά, γίνομαι στόχος από κάποιο τοπικό μέσον κι εν προκειμένω από το evros online.
Κατανοώ απολύτως το συγκεκριμένο site , διότι αυτή είναι η δουλειά του, να στηλιτεύει δηλαδή τα κακώς κείμενα και καλώς πράττει.
Εκείνο όμως, που με κάνει να αισθάνομαι άβολα στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι αυτή καθ αυτή η στοχοποίησή μου, αλλά το γεγονός ότι η στοχοποίηση αυτή δεν αφορά το έργο μου, στην Υπηρεσία της ΔΕΥΥΑ, αλλά αφορά στοιχεία κάποιων προσωπικών στιγμών μου, που έλαβαν χώρα (λόγω covid-19) σε χώρο που ευρισκόμουν αποκλειστικά μόνος. Κι εξηγούμαι:

Είναι σαφές και δεν νομίζω ότι χρειάζεται περεταίρω εξήγηση, ότι το «Σχέδιο Ελέγχου Καπνίσματος» που καλώς εκπονήθηκε, προβλέποντας πρόστιμα κλπ κλπ με απόφαση του Δ.Σ., σε καιρό εκτός covid, είχε ένα εντελώς διαφορετικό σκεπτικό και μια διαφορετική ερμηνεία από αυτήν που υπαινίσσεται το άρθρο σας.
Είχε την ερμηνεία του να μην γίνονται οι μη καπνιστές παθητικοί, αναπνέοντας τον καπνό του κάθε καπνιστή αφ ενός κι αφ ετέρου να μην διαφημίζεται το κάπνισμα ως κάτι το ασφαλές. Και φυσικά αναφερόταν σε μια Υπηρεσία γεμάτη καθημερινά από εκατοντάδες πολίτες και υπαλλήλους κι όχι σε ένα γραφείο κλειστό για το κοινό σε συνθήκες covid και με επαφές που γίνονται αυστηρά και μόνον διαδικτυακά.
Δεν θα αρνηθώ ότι δυστυχώς είμαι οπαδός αυτής της βλαβερής συνήθειας του καπνίσματος, ούτε θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν, ότι κάνω τεράστιες προσπάθειες να την σταματήσω. Θα αρκεστώ σ ένα και μόνο Ρητορικό ερώτημα:
Άραγε τι είναι πιο επιζήμιο;
Το γεγονός του ότι στο διάλλειμα μιας διαδικτυακής συζήτησης κι ενώ βρισκόμουν όχι σε δημόσιο χώρο μαζί με άλλους πολίτες, αλλά εντελώς μόνος έκανα χρήση αυτής της βλαβερής συνήθειας, κάτι που είναι αυστηρά προσωπική μου υπόθεση και δεν γίνομαι θέαμα στον οποιονδήποτε, ή η φωτογραφία μου που αναρτήσατε στο site σας χωρίς την συγκατάθεσή μου και ουσιαστικά δεν κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να διαφημίζει την κακή συνήθεια του καπνίσματος πιθανόν σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου;
Καταλήγοντας, θα ήθελα να σας πω ότι προτιμώ να καταγράφετε τα κακώς κείμενα κι ας είναι επιβαρυντικά κι επί προσωπικού, παρά να σιωπάτε.

Διαβάστε ακόμη  Γ. Καρυπίδης: Όλη η αλήθεια για τη σύμπραξη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με τιμή

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ

Χαράλαμπος Μιχαηλίδης

Η απάντηση του evrosonline.gr

Σκοπός του evrosonline.gr δεν είναι να στοχοποιήσει κανέναν με βάση την προσωπική του ζωή , στηλιτεύσαμε μια λάθος πρακτική που επελέγη από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΑ και αντιλαμβανόμαστε την απάντηση του αυτή ως αποδοχή του λάθους του και τον συγχαίρουμε γιαυτο. Σε αντίθεση με τον επικεφαλής της παράταξης του που δεν αντέχει την κριτική μοιράζοντας αγωγές , ο κ. Μιχαηλίδης αποδεικνύει με την ανάρτηση του αυτή ότι έχει πιο συνετό προφίλ.