“ Η Αλεξανδρούπολη αλλάζει, το ίδιο και οι ανάγκες της, το ίδιο και οι απαιτήσεις στην αγορά εργασίας” δηλώνει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νομαρχείο, με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας ναυτιλιακών σπουδών όπως ανακοινώθηκε σε συνεργασία με το  4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης. 

Αναλυτικά : 

Η έναρξη λειτουργίας του νέου Τομέα Ναυτιλιακών Σπουδών ανακοινώθηκε στη σημερινή εκδήλωση που πραγματοποίησε το 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου και πολλών μαθητών και εκπαιδευτικών που ενημερώθηκαν σχετικά.

Λαμβάνοντας υπόψη πως πλήθος ναυτικών που υπηρετούν στην ελληνική εμπορική ναυτιλία και αυτή τη στιγμή διασχίζουν με υπερηφάνεια όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και ευρύτερα από τον νομό Έβρου, πιστεύουμε ότι το ίδιο θα μπορούσε να ισχύσει και για την προσφορά ναυτιλιακών στελεχών για την εξυπηρέτηση του λιμανιού και των παραναυτιλιακών επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στην περιοχή μας.

Διαβάστε ακόμη  Προς τα δυτικά προσανατολίζεται το ΔΣ Αλεξανδρούπολης για τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ της πόλης

Χαρούμενοι που με συνέργειες και συντονισμένες ενέργειες, δημιουργούμε τις εξελίξεις και δεν τις ακολουθούμε, ενθαρρύνουμε τους εφήβους να γνωρίσουν τον Τομέα των Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.