Η εταιρία Μ. Μαλτέζος και συνεργάτες βράβευσαν απόφοιτο Μεταπτυχιακών Σπουδών (MBA) των Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ 

Η εταιρεία, Μ.Μαλτέζος και Συνεργάτες, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα υποτροφιών βράβευσε την Τρίτη 24 Μαΐου με το ποσό των 700€ τον τρίτο στην  κατάταξη απόφοιτο του Πρόγραμματος  Μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master In Business Administration – ΜΒΑ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών έτους εισαγωγής 2019.

Η βράβευση που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την τελετή ορκωμοσίας των διπλωματούχων του προγράμματος , αποτελεί για την Μ. Μαλτέζος και Συνεργάτες μια πράξη ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές επιστημόνων που αδιάλειπτα και εντατικά ενισχύουν το ακαδημαϊκό τους επίπεδο ,μέσα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. 

Η συγκεκριμένη πράξη στήριξης του έργου που συντελείται στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης εντάσσεται σ´ένα ευρύτερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η επιχείρηση , με μόνο γνώμωνα την συνεισφορά και την εμπράκτη ανταπόδοση στην κοινωνία της περιοχής μας των αποτελεσμάτων της εμπιστοσύνης που μας έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο διευθυντής του Μεταπτυχιακού, Καθηγητής κ. Θεόφιλος Παπαδημητρίου, τόνισε πως ολοκλήρωσαν ένα μεγάλο και κοπιαστικό αγώνα, και ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουν όλοι μαζί. Ευχαρίστησε δε την εταιρεία Βεργίνα, καθώς και την εταιρεία Μ. Μαλτέζος & Συνεργάτες που τους βοήθησαν με υποτροφίες για τον δεύτερο και το τρίτο επιτυχόντα. Τόνισε προς τους απόφοιτους, πως από όπου και αν προέρχονται επιστημονικά, ήρθαν στο τμήμα για να λάβουν εξειδίκευση στη διοίκηση επιχειρήσεων, και τα κατάφεραν αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες κατά τη διάρκειά του. Τώρα ήρθε η ώρα της πρωτοβουλίας, της δημιουργίας, και σε αυτά τα βήματα το Τμήμα και οι καθηγητές θα είναι πάντα αρωγοί, ζητώντας τους να βοηθήσουν να γίνει γνωστό το έργο που γίνεται στην Κομοτηνή, σε ένα, όπως τόνισε, από τα καλύτερα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα. Η γνώση η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα Από την πλευρά του ο αναπληρωτής διευθυντής του προγράμματος κ. Περικλής Γκόγκας, τόνισε πως η γνώση είναι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα, για αυτό και χρειάζεται να επενδύουμε σε αυτή. Τώρα που θα συνεχίσουν να κάνουν πράξη τις φιλοδοξίες που είχαν, θα πρέπει τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους να έρθουν από εδώ και πέρα. Τους τόνισε δε πως είναι τεχνοκράτες, θεραπεύουν μια επιστήμη που είναι πάρα πολύ σημαντική, υπάρχει παντού, και θα πρέπει να βασιστούν σε αυτή για το καλό το δικό τους, το καλό των επιχειρήσεων που θα συνεργαστούν και το καλό όλης της χώρας. Τους ζήτησε δε να μην παρασύρονται από την γενικότερη μιζέρια που υπάρχει στη χώρα, στην οποία παρά την γενικότερη αντίληψη υπάρχουν επιχειρήσεις διαμάντια και στην περιοχή μας. Υποτροφίες για τους καλύτερους Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι απόφοιτοι των ακαδημαϊκών ετών 2018-19, 2019-20, 2020-21 αντίστοιχα. Για τα πρώτα δύο έτη βραβεύτηκαν ο πρώτος και ο δεύτερος από το ΜΒΑ, με υποτροφία 2000 ευρώ και 1000 ευρώ, αντίστοιχα. Για το 2020-21, το πρώτο βραβείο συνοδευόταν από υποτροφία 2000 ευρώ και 1000 ευρώ από τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Το δεύτερο βραβείο συνοδευόταν από υποτροφία 1000 ευρώ και 1000 ευρώ από τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, ενώ φέτος βραβεύτηκε και ο τρίτος, με υποτροφία 700 ευρώ από την Επιχείρηση Μαλτέζος και συνεργάτες.

Διαβάστε ακόμη  Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Πηγή : www.paratiritis-news.gr