Η ηλιόλουστη Χειμάρρα σας χαιρετίζει: Γιατί δεν ήρθατε κύριε Μητσοτάκη;

Ο ήλιος, η θερμοκρασία στους 13 βαθμούς και η απουσία ομίχλης διαψεύδουν τις δικαιολογίες ότι ο «κακός καιρός» ακύρωσε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χειμάρρα.

«Επειδή λόγω καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου, η προγραμματισμένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα», ενημέρωσε χθες το Μαξίμου.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στα χωριά της Βόρειας Ηπείρου που είχε προαναγγελθεί από κυβερνητικές πηγές εν μέσω τυμπανοκρουσιών, υπενθυμίζοντας ότι ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είχε κάνει το ίδιο το 1991, ματαιώθηκε όντως λόγω καιρού ή συνέβη κάτι άλλο;

Αυτό ήταν το ερώτημα που δημιουργήθηκε, χθες, σε πολλούς, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Διαβάστε ακόμη  Πού να μην είχατε αφοσιωθεί στα προβλήματα του πολίτη, κύριε Δερμεντζόπουλε…

Την απάντηση τη δίνει ο καιρός που επικρατεί σήμερα στη Χειμάρρα.

Αν ρίξεις κανείς μια ματιά στα μεγάλα διεθνή sites καιρού θα δει ότι ο καιρός είναι αίθριος, χωρίς κανένα πρόβλημα ορατότητας.

XIMARA

Σύμφωνα με το accuweather.com, στις 09:39 (τοπική ώρα) τη Χειμμάρα την έλουζε ο ήλιος, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Ο άνεμος είχε ταχύτητα 17χλμ./ώρα, δηλαδή περίπου 3 μποφόρ και η ορατότητα ήταν στα 16χλμ, δηλαδή η απόσταση στην οποία είναι ορατό με γυμνό μάτι ένα αντικείμενο στον ορίζοντα κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ούτε ομίχλη, ούτε αέρας, ούτε βροχή, ούτε τίποτα…

Πηγή: ieidiseis.gr