Η μητέρα του αδικοχαμένου μηχανοδηγού Δημήτρη Οικού μίλησε αποκλειστικά στο «Tlive» για εκείνη την συγκλονιστική ημέρα του δυστυχήματος

Η μητέρα του 28χρονου μηχανοδηγού, Δημήτρη Οικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο δυστύχημα κατά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου

Όπως εξομολογήθηκε η μητέρα του Δημήτρη Οικού, εκείνη τη μέρα είχε τελειώσει ένα δρομολόγιο φτάνοντας στο Λιανοκλάδι και λίγο αργότερα επιβιβάστηκε στο μοιραίο τρένο για να ολοκληρώσει την υπηρεσία του και να επιστρέψει στο σπίτι του. «Ταξίδευε σαν επιβάτης γιατί επέστρεφε από ένα τρένο που το πήγε μέχρι το Λιανοκλάδι και μετά ανέβηκε στον συρμό για να γυρίσει στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη. Δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, δούλευε ήταν ακόμη σε υπηρεσία, απλά δεν ήταν στα χειριστήρια του συρμού».

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Με σπουδαίες διακρίσεις επέστρεψαν από δυο διεθνείς διαγωνισμούς ρομποτικής τα παιδιά της Ρομποτεχνολογίας!

Μάλιστα, όπως είπε η μητέρα του 28χρονου μηχανοδηγού, τεράστια ανησυχία κατέλαβε την οικογένεια όταν ο Δημήτρης δεν απαντούσε στις κλήσεις τους μετά τη φονική σύγκρουση. «Το μωρό μας ήταν, όχι απλά ένα νέο παιδί. Δεν απάντησε στο τηλέφωνό του και περάσαμε όλη τη νύχτα εν αναμονή. Κάποια στιγμή τον είχα ρωτήσει “να ανησυχώ για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη;” και μου είχε απαντήσει: «όχι ρε μάνα, μην ανησυχείς με διπλή γραμμή. Δεν υπάρχει ανησυχία με διπλή γραμμή”».

Πηγή: newsit.gr

Φωτογραφία: protothema.gr