Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΝΔ παράγει περισσότερους «Πατσηδες» από όσους μπορούμε να καταναλώσουμε

Η ΝΔ παράγει περισσότερους «Πατσηδες» από όσους μπορούμε να καταναλώσουμε

Η επιχείρηση του βουλευτή της νέας δημοκρατίας Θέμη Χειμάρα (εκτυπώσεις στη Λαμία) εμφανίζεται έκτοτε που εξελέγη ο ίδιος βουλευτής, από το 2019 έως τώρα να έχει διαθέσει στο ευρύτερο δημόσιο, δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις, προϊόντα της επιχείρησης του, επί τη βάσει του εμπορικού δικαίου, αξίας 400.000 ευρώ.

“Δεν θα είμαι πολιτικός για πάντα, μας είπε, κάποτε θα τελειώσει η πολιτική για μένα” και ότι δεν γνώριζε, αν κάποιος που είναι βουλευτής απαγορεύεται να κάνει τη δουλειά που είχε πριν γίνει βουλευτής. 

Μάλιστα!!

Κύριε Χειμάρα, το κυριότερο, προκαλείτε συγκρίσεις επί εμπορικών αντικειμένων με συναδέλφους σας, του ίδιου επαγγέλματος στην επικράτεια, δίχως να είναι βουλευτές. 

Αν ρωτούσατε τον πνευματικό στην ενορία σας, θα σας το έλεγε. 

Διαβάστε ακόμη  Αναβάλλεται η επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη

Το ίδιο, ηθικά, ισχύει και σε κατώτερα κλιμάκια της πολιτικής. Ως προς το ηθικό μέρος. 

Δε βαριέστε όμως με την ηθική! Αρκετά μ’ αυτή την κυρία..!!

Υπόψιν, η χώρα μας διάγει εδώ και δύο εκατονταετίες σχεδόν τον  κοινοβουλευτικό της βίο όχι μετά βαΐων και κλάδων και συνήθως, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχουν δημιουργηθεί κανόνες εθιμικής συμπεριφοράς των πολιτικών (όσοι προαιρούνται) στη συνείδηση των πολιτών. Αν ούτε αυτό γνωρίζετε, τότε υπάρχει και η λύση, μετά τον πνευματικό (εφόσον και εάν δεν πήγατε) της ενορίας σας, να συμβουλευτείτε τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που οι εργοδότες τους, δεν είναι βουλευτές. Ως τεκμήριο προόδου και μόνο, θα ήταν αρκετό.