Η Olympus Bank σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και έναν Ευτυχισμένο Χρόνο

Η Olympus Bank πάντα στο πλευρό των πελατών της, παρέχει ευέλικτες λύσεις, με γνώμωνα την προσήλωση, την διαφάνεια και την ασφάλεια τους.

Ποια είναι η Olympus Bank

Η Olympus Bank δημιουργήθηκε στη βάση δύο Ελληνικών Συνεταιριστικών Τραπεζών, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, που δραστηριοποιούνται στην Βόρεια Ελλάδα, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας Συν. Π.Ε., ξεκίνησε τη λειτουργία της ως πιστωτικό ίδρυμα το 1999 στην περιοχή της Δράμας και η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 στην περιοχή του Έβρου.

Το 2018 πραγματοποιήθηκε η συγχώνευση των δύο Συνεταιριστικών Tραπεζών, με την ενιαία επωνυμία Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας Συν.Π.Ε., ενώ οι πελάτες συνέχισαν να εξυπηρετούνται μέσω του υφιστάμενου δικτύου των καταστημάτων και των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Διαβάστε ακόμη  Επίλογος στην τραγωδία με την πτώση του αεροσκάφους Phantom F-4. Νεκρός είναι και ο κυβερνήτης Ευστάθιος Τσιτλακίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΑ.

Η Τράπεζα δημιουργήθηκε από τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας με την αρχική ιδέα μιας Τράπεζας που εξυπηρετεί τους πολίτες της με κύρια συστατικά την ευελιξία, την άμεση συμμετοχή στις αποφάσεις και την προσήλωση στη διαφάνεια και την ασφάλεια.

Το 2022 η επωνυμία της Τράπεζας άλλαξε σε Olympus Bank, με όραμα την περαιτέρω προώθηση των συμφερόντων των πελατών της, διατηρώντας παράλληλα έναν ισχυρό Οργανισμό που χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό και προσαρμοστικότητα. Οι στόχοι αυτοί θα επιτευχθούν με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, την εισαγωγή πρωτοποριακών προϊόντων και τη δημιουργία σύγχρονων τραπεζικών υπηρεσιών με προστιθέμενη αξία, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική ψηφιακή εμπειρία για τον πελάτη.

H Olympus Bank σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!!