Η Olympus Bank στο 9ο Rally Greece Offroad

Η Olympus Bank στήριξε την ελληνική συμμετοχή στο 9ο Rally Greece Offroad που διεξήχθη 26 – 29 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό, με συνολικά 71 συμμετοχές από 12 χώρες. Η Τράπεζα στο πλαίσιο της χορηγίας της και έχοντας ψηλά στις προτεραιότητές της την Εταιρική Κοινωνική

 Ευθύνη παρείχε υποστήριξη στην Ελληνική ομάδα στους διεθνείς αγώνες του Κυπέλλου East Europe Tout Terrain Rally Championship και του FIA Cross Country Rally Championship.

 Τo Rally Greece Offroad εδραιώνεται πλέον ως ένα διεθνές καταξιωμένο αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με έμπρακτα οφέλη για την Βόρεια Ελλάδα.Η επίσημη παρουσίαση του 9ου Rally Greece Offroad 2022, πραγματοποιήθηκε στο “Μουσείο Μπενάκη – Ίδρυμα Πολιτισμού” στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου, στην οποία συμμετείχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Διαβάστε ακόμη  “Οι εργαζόμενοι του Δήμου Σαμοθράκης προσφέρουν ευσυνείδητα και υπεύθυνα τις υπηρεσίες τους στους δημότες του νησιού”

 Αγωνιζόμενοι από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Γαλλία, την

 Ισπανία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, την Τουρκία, το Ισραήλ και την Κύπρο διένυσαν μέσα σε 4 ημέρες συνολικά 930 χλμ., εκ των οποίων τα 600 χλμ. αφορούσαν ειδικές διαδρομές.

 Η επιτυχία της Ελληνικής ομάδας ήταν αξιοσημείωτη και αξιοθαύμαστη, καθώς διακρίθηκε

 στις κατηγορίες:

 – 1η θέση κλάσης (ΤΗ1 – έως 2000cc)

 – 2η θέση κατηγορίας (ΤΗ – ανεξαρτήτως cc)

 – 3ο αυτοκίνητο γενικής