Η πολιτική του έτσι θέλω χωρίς όρια με το ψέμα να περισσεύει

Με ένα δεικτικό κείμενο καυτηριάζει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης «Πόλη και Πολίτες», την άρνηση της συμμετοχής του κ. Λαμπάκη μέσω τηλεδιάσκεψης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου

Το πλήρες κείμενο της παράταξης «Πόλη και Πολίτες»

«Έλειπε από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής μας Βαγγέλης Λαμπάκης λόγω ασθένειας με COVID19.

Είχε αποκλεισμό, λόγω άρνησης του Γιάννη Ζαμπούκη και του Γιώργου Καϊσα να υφίσταται η δυνατότητα σύνδεσης του μέσω τηλεδιάσκεψης (ενώ αυτό ίσχυε επί 2 έτη και άνω).

Χωρίς ίχνος πολιτικής ορθής σκέψης, αυτοί οι μέγιστοι αυτοδιοικητικοί της δημοτικής Αρχής βρήκαν χώρο να εκμεταλλευτούν την απουσία του, χρησιμοποιώντας ψευδη ως συνήθως.

Είπαν:

ΤΟ ΨΕΜΑ

Ο κος Λαμπάκης συνέναισε να γίνεται η Οικονομική Επιτροπή με τηλεδιάσκεψη και όχι δια ζώσης.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο επικεφαλής μας συμφώνησε, όταν δεν υπάρχουν σημαντικά θέματα σε κάποια Οικονομική Επιτροπή τότε αυτή να γίνεται δια τηλεδιασκέψεως.

Σ.Σ. Οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής σπάνια δεν έχουν σημαντικά θέματα με συχνότητα 1 προς 5.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Στους 3,5 μήνες μετά από την άνω συμφωνία έγιαναν 20 περίπου συνεδριάσεις που σημαίνει ότι η αναλογία 1 προς 5 θα επέτρεπε 4 περίπου συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη. Ξέρετε πόσες έκανε με τηλεδιάσκεψη ο κος Ζαμπούκης;! ΟΛΕΣ!!!! Και αναρωτήθηκε δημοτικός σύμβουλος μας « Μα καλά από τον Ιούλιου μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ούτε ένα σημαντικό θέμα;;;

Δείτε τις προσκλήσεις μία-μία των Οικονομικών επιτροπών και θα καταλάβετε πόσο ανακόλουθος είναι ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

Φανταστείτε, μέχρι και την επιλογή εργολάβου έργου 12.000.000€ την έκανε με τηλεδιάσκεψη.!!!

Κι’ όμως όλα αυτά δεν τους ενοχλούν καθόλου.»

Διαβάστε ακόμη  Κινηματογράφος Ηλύσια το πρόγραμμα των προβολών από 8 έως και 14 Δεκεμβρίου 2022