Η δήλωση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη μετά την επανεκλογή του

Ο Γιάννης Ζαμπούκης έκανε λόγο για τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια, εμμένοντας στην οικοδόμηση μίας βαθιάς σχέσης εμπιστοσύνης με τους δημότες του δήμου

Για 4 πολύ δύσκολα χρόνια έκανε λόγο ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης κατά τη διάρκεια της πρώτης δήλωσής του μετά την επανεκλογή του με ποσοστό 60% έναντι του αντιπάλου του Σταύρου Σταυράκογλου. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, το σημαντικότερο ήταν και είναι η σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί ανάμεσα στους δημότες και στην δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης έκανε αναφορά στην τιμή που νιώθει για τους ανθρώπους που τον συντροφεύουν σε αυτή τη διαδρομή του ως συνοδοιπόροι, σε μια διαδρομή που ξεκίνησε ρομαντικά και δειλά πριν 4 χρόνια αλλά και στην ανακούφιση που νιώθει για τα βαρίδια που άφησε πίσω του.

Διαβάστε ακόμη  Ημερίδα για το περιβάλλον και τις φυσικές καταστροφές διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η δουλειά συνεχίζεται, τονίζοντας πως “η κοινωνία έχει μάτια”, ενώ αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα το χαρακτήρισε ως μία δικαίωση. Κλείνοντας την ευχαριστήρια δήλωση του ο κος. Ζαμπούκης, ευχαρίστησε τους δημότες σε κάθε γωνιά του Δήμου, ο οποίος όπως είπε είναι ένας Δήμος που έχει  μέλλον και μπορεί να χωρέσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όλων μας.