Η Ραφαέλα Στεργάκη από τον Πέπλο με υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας των Η.Π.Α.


Δεκτή με υποτροφία έγινε στο Πανεπιστήμιο Santa Clara, της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ η Ραφαέλα Στεργάκη από τον Πέπλο του Έβρου. Η Ραφαέλα αποφοίτησε από Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, όμως παρά και τις δυσκολίες που επέφερε ο COVID στις ζωές μας και στην εκπαιδευτική κοινότητα, η μαθήτρια δεν το έβαλε κάτω. Από την πρώτη λυκείου είδε βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών της, που όμως με πείσμα και σκληρή δουλεια κατάφερε να γίνει δεκτή στο Πανεπιστήμιο που βρίσκεται στη Silicon Valley ,στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων.

Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας του Πέπλου, Δημήτρης Τσοτανίδης και το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, επικοινώνησαν στον κόσμο με υπερηφάνεια την επιτυχία της Ραφαέλας. 

Διαβάστε ακόμη  Απεργιακές συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ Έβρου σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Δεκτή στο Πανεπιστήμιο Santa Clara, της Καλιφόρνιας ΗΠΑ,έγινε η Μαθήτρια μας Ραφαέλα Στεργάκη! Έχοντας θέσει τους στόχους της από την Α λυκείου ,παρά τις απρόβλεπτες δυσκολίες που έφερε ο Covid στη ζωή μας,δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να γίνει δεκτή με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο που βρίσκεται στη Silicon Valley ,στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων ,έχει υψηλά ακαδημαϊκά κριτήρια!

Συγχαρητήρια στην μαθήτριά μας και ευχόμαστε να διοχετεύσει όλη την θετική της ενέργεια και να πετύχει όπως το έχουν καταφέρει και άλλοι απόφοιτοι μας σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού!