Η στιγμή που αστυνομικοί γκρεμίζουν χωρίς ίχνος ντροπής την πόρτα της Ιωάννας Κολοβού

    

«Από τον Πάτση είστε;», «δεν ντρέπεστε να κάνετε αυτά τα πράγματα;», ακούστηκαν από τους γείτονες τη στιγμή της εισβολής των αστυνομικών στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για να κάνουν έξωση.

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικοί γκρέμισαν την πόρτα της συνταξιούχου δημοσιογράφου, Ιωάννας Κολοβού και εισέβαλαν στη συνέχεια στο σπίτι για να της κάνουν έξωση χωρίς να την αφήσουν να πάρει τίποτα.

Τα στιγμιότυπα κατέγραψαν γείτονες της κ. Κολοβού που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για συμπαράσταση, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα για τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.

«Από τον Πάτση είστε;», «δεν ντρέπεστε να κάνετε αυτά τα πράγματα;», «αίσχος», «ντροπή», ακούγονται να λένε οι γείτονες, ενώ ένας αστυνομικός καταγράφθηκε να λέει στη συνταξιούχο: «Περάστε έξω κυρία μου, περάστε έξω», ενώ ένας άλλος της είπε «τίποτα δεν θα πάρεις».

Διαβάστε ακόμη  Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση: Τοψίδης – Ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Περιφέρειας ΑΜΘ

Στο βίντεο ακούγεται και η ίδια η κ. Κολοβού, η οποία αντιδρά στην έξωση, χαρακτηρίζοντας τον αστυνομικό ως «ανθρωπάκο».

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του 902.gr, στο youtube:

Έχασε το σπίτι της για 15.000 ευρώ

Η Ιωάννα Κολοβού έχασε σε πλειστηριασμό το σπίτι της για οφειλές 15.000 ευρώ.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (…). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος» δήλωσε νωρίς το πρωί στο Open. «Ήρθαν σήμερα, σπάσανε την πόρτα και με χτύπησε πολύ δυνατά στο χέρι», πρόσθεσε, καταγγέλλοντας τις Αρχές για άσκηση βίας. Σύμφωνα με την Ιωάννα Κολοβού, έσπασαν την πόρτα, «τη διέλυσαν» με ηλεκτρικό πριόνι.

Πηγή: ieidiseis.gr