Ιωάννα Κολοβού / Οργή λαού έξω από το σπίτι της – Οι αστυνομικοί φυγάδευσαν τον κλητήρα

Πλήθος κόσμου διαμαρτυρήθηκε  και εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην Ιωάννα Κολοβού. Την ώρα που ο δικαστικός κλητήρας έβγαινε από το σπίτι, ο κόσμος που είχε μαζευτεί εξέφρασε την οργή του, με τους αστυνομικούς να τον φυγαδεύουν.

Η Ιωάννα Κολοβού μιλώντας στο avgi.gr χαρακτήρισε «πολύ τραυματικό και πολύ σοκαριστικό» αυτό που έζησε το πρωί, όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα του σπιτιού της προσθέτοντας ότι «δεν περίμενα σε ένα κράτος δικαίου, σε μια δημοκρατία να υποστώ αυτό το πράγμα».

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζών, εξώσεις στις βίλες των αφεντικών», είναι ένα από τα συνθήματα που ακούγονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το σπίτι βρέθηκαν η Ρένα Δούρου, ο Νίκος Παππάς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί αστυνομικές δυνάμεις και δικαστικός κλητήρας εισέβαλαν στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια και έβγαλαν τη δημοσιογράφο, η οποία καταγγέλλει ότι τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ. τη χτύπησαν.

Διαβάστε ακόμη  Κ. Αχ. Καραμανλής: Σημαντική χρηματοδότηση από τα ευρωπαϊκά ταμεία για την Αλεξανδρούπολη

Αστυνομικοί και δικαστικός κλητήρας προχώρησαν σε καταγραφή των αντικειμένων που υπάρχουν στο σπίτι. Όπως η ίδια είπε, δεν την άφηναν να είναι παρούσα και της έδωσαν μόνο ένα ρούχο, τις δύο γάτες της και την έβγαλαν έξω από το σπίτι.

avgi.gr

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επέλεξε να σχολιάσει την απάνθρωπη εικόνα της έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου με τεχνοκρατικούς όρους, προσεγγίζοντας το ζήτημα των πλειστηριασμών με την εμμονή ότι όλα είναι «καλώς καμωμένα» από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με πληροφορίες από την Αυγή