Ισχυρή προσέλευση πολιτών παρατηρείται και στα δύο εκλογικά κέντρα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ισχυρή προσέλευση πολιτών παρατηρείται και στα δύο εκλογικά κέντρα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Τόσο σε αυτό που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του δημαρχείου της πόλης στην αίθουσα όπου λαμβάνουν χώρα τα δημοτικά συμβούλια, όσο και σε αυτό που βρίσκεται στο πολυκοινωνικό κέντρο του δήμου της πόλης.

Αναφορικά με το εκλογικό κέντρο, στο πολυκοινωνικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης, τα ψηφοδέλτια που αφορούν την εκλογή προέδρου, έχουν αλλάξει ήδη τρεις φορές και έχουν μοιραστεί καινούργια, καθώς οι πολίτες που ήρθανε εδώ για να ψηφίσουν ήταν τόσοι πολλοί που τα ψηφοδέλτια δεν φτάσανε για να καλύψουν τις ανάγκες αυτής της εκλογικής διαδικασίας. Στο εκλογικό κέντρο του πολυκοινωνικού κέντρου Αλεξανδρούπολης, έχουν ψηφίσει ήδη πάνω από 250 πολίτες.

Διαβάστε ακόμη  Δες ποιος βλέπει το προφίλ σου!!

Σε πανελλαδικό επίπεδο, παρατηρείται πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, τόσο στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις, όσο και στην περιφέρεια και αυτή η προσέλευση συνεχίζεται με τρόπο συνεχή και αδιάλειπτο. Μέχρι τις 14:00 έχουν ήδη ψηφίσει σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Κουμουνδούρου 70.000 εγγεγραμμένοι πολίτες στα εκλογικά τμήματα, ανά την επικράτεια, ενώ συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών. Είναι ενδεικτικό ότι η αναλογία παλαιών και νέων μελών είναι περίπου ένα προς δυο.