Ο τζάμπα μάγκας. Χωρισμένος δυο φορές, για πολλούς κακός για άλλους καλός και άτυχος ενώ… για άλλους… τσάμπα μάγκας. Με τις γυναίκες που παντρεύτηκε η σχέση ήταν πάντα κακή. – Παλιός χασικλής αλλά φοβητσιάρης. Ακόμα και την γυναίκα του να πείραζαν και φασαρία να γινόταν δεν θα έμπαινε μπροστά. -Τα παιδιά του παραπεταμένα. Ούτε μια φόρα τα πήγε μια βόλτα. Πάντα έβριζε τις μάνες τους, ακόμα και μπροστά σε κόσμο.

Φίλος κανείς όλοι οι φίλοι του τον άφησαν. Πάντα γυρνούσε μόνος του τις νύχτες στα μπουζούκια και στα μπαρ. Μετά τους δυο γάμους – κατά τη διάρκεια των οποίων οι γυναίκες του έχασαν τα πάντα-  υπήρξε μόνο μια γυναίκα και αυτή του έφαγε όσα χρήματα είχε μαζέψει. Μάλλον από τις διατροφές που δεν έδωσε ποτέ στα παιδιά του.

Η εξωτερική εικόνα του πάντα καλή. Πλυμένος καθαρός σιδερωμένος. Φήμες και σχόλια για διάφορες προσωπικές του ιστορίες… έκαναν μια από τις πρώην συζύγους του να χαίρεται μεν για την “κατάντια” του…αλλά να ανησυχεί για το τι μπορεί να μάθουν τα παιδιά του αύριο μεθαύριο…