Κ. Χατζηκωνσταντίνου: Κάνουν ταξίδια αναψυχής και λένε ότι πάνε για προβολή της Περιφέρειας

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Θράκης κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου σε συνέντευξή του χθες στον Maximum fm 93,6. Ο κ.Χατζηκωνσταντίνου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη μεγάλη έκθεση Moscow International Travel & Tourism. Όπως τόνισε, ο σκοπός της παρουσίας παραγόντων της περιοχής, στη Ρωσία, είναι στο σκεπτικό “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. Η κίνηση από την Τουρκία είναι εύθραυστη, δήλωσε ο πρόεδρος των ξενοδόχων. “Αν πάει κάτι στραβά με άλλες αγορές, όχι μόνο με την Τουρκία, να έχουμε δεύτερες και τρίτες λύσεις” είπε χαρακτηριστικά. Εκτίμησε ακόμη ότι φέτος δε θα υπάρχει κάποιο ρεύμα από Ρώσους προς την περιοχή, καθώς δεν υπάρχει και η αεροπορική σύνδεση, όμως όπως άφησε να εννοηθεί, όσο γίνονται προσπάθειες χρόνο με το χρόνο, δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει.

Σκληρή κριτική άσκησε ο κ.Χατζηκωνσταντίνου για το περίπτερο της Περιφέρειας το οποίο είχε εκπροσώπους… μόνο από την Καβάλα. “Η παρουσία της Περιφέρειας ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Το κορυφαίο για να καταλάβετε την προχειρότητα της προσέγγισης, τα όποια έντυπα κληθήκαμε εγγράφως να στείλουμε για να έχουν υλικό στη Μόσχα, επειδή δε πρόλαβαν να συγκαλέσουν τα όργανα, πήραν μικρή ποσότητα μαζί τους…στις βαλίτσες τους. Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές εδώ και χρόνια. Κάποιοι κάνουν ταξιδάκια αναψυχής στη Μόσχα. Ψευδεπίγραφα λένε ότι πάνε για την προβολή της Περιφέρειας. Έτσι δε γίνεται τουριστική προβολή” τόνισε ο πρόεδρος.

Το δούλεμα από την Περιφέρεια πάει κορδόνι, συμπλήρωσε ο κ. Χατζηκωνσταντίνου, αναφερόμενος στο workshop για τους δρόμους του Μεταξιού.

“Είχαμε κληθεί σε μια σύσκεψη στο γραφείο του κ. Πέτροβιτς και επισημάναμε τη σπουδαιότητα του γεγονότος. Έως τώρα δεν έχει κινητοποιηθεί κανείς πέρα από τον κ. Αμοιρίδη που μέχρι χθες το κρατούσε για τον εαυτό του για να το οικειοποιηθεί πολιτικά. Η περιοχή μου, η πόλη μου τι κάνει;” ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Προ των πυλών επικίνδυνα φαινόμενα – Κίνδυνος για πλημμύρες