Μια κατάθεση καρδιάς, από την πρώτη γραμμή του πυρός, έκανε στην ΕΡΤ ο Ιδιώτης Γιατρός-Πνευμονολόγος, Κοσμάς Παπαχρήστου, ο οποίος διαθέτει τις δυνάμεις του από την πρώτη στιγμή που του ζητήθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο κ. Παπαχρήστου στάθηκε σε κάποια συμπεράσματα ουσίας τα οποία θα πρέπει να αξιολογηθούν από τους αρμοδίους και να γίνουν αυτά που πρέπει για να μην χάνονται άνθρωποι.

Συμπεράσματα σύμφωνα με τον κ. Παπαχρήστου:

-Ο κορονοϊός μεταδίδεται πολύ εύκολα.

-Η φυσική-νόσηση- και η τεχνητή-εμβόλιο- ανοσία διαρκεί μόνο 6-8 μήνες.

-Ανοσία της Αγέλης δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί η ανοσία των ατόμων ποικίλε.ι

-Μόνο το εμβόλιο δεν βοηθάει.

-Έγιναν λάθη από όλες τις πλευρές.

-Χρειάζεται συνεργασία όλων, μέτρων προστασίας από όλους, εμβολίων, φαρμάκων

-Να μην μείνουμε στο εμβόλιο ή μη εμβόλιο, χρειάζεται παγκόσμια διαχείριση, -ΠΟΥ και ΟΗΕ- κυρίως οι ανεπτυγμένες χώρες να φροντίσουν να γίνουν οι εμβολιασμοί στις χώρες του τρίτου κόσμου και τις υπανάπτυκτες χώρες.

Διαβάστε ακόμη  Η Παναγιά στον Έβρο

-Χρειαζόμαστε κρεβάτια απλά και παροχή οξυγόνου –οξυγονοθεραπεία- άμεσα για να σωθούν ζωές.

-Δυστυχώς οδηγούμαστε στον τρίτο δρόμο, όπου ο ιός θα προκαλεί κάθε χρόνο επιδημία και κάθε χρόνο για τα υπόλοιπα 10 χρόνια θα τον έχουμε μπροστά μας. Αυτό σημαίνει πως οι εμβολιασμοί θα γίνονται κάθε χρόνο.

-Προς Ανεμβολίαστους: ΝΑ ακούτε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Το εμβόλια απλά προετοιμάζουν τον οργανισμό για να ανταποκριθεί στη νόσηση και προστατεύει από τα χειρότερα.

-Προς Εμβολιασμένους: Μην στοχοποιείτε τους ανεμβολίαστους.

-Το Ελληνικό Φιλότιμο των Υγειονομικών, που εργάζεται ακατάπαυστα συντελεί καίρια στο να μην έχουμε πολλές χιλιάδες περισσότερων νεκρών.

-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης του Κοσμά
συνέντευξη του κ. Παπαχρήστου στην ΕΡΤ Κομοτηνής

πηγή ΕρτNews