Και νέος τραυματισμός μαθητή στο άθλιο «Θέατρο Νερού» του Αλτιναλμάζη! 

Πριν από λίγες μέρες, σε ρεπορτάζ μας, φιλοξενήσαμε φωτογραφικό υλικό από το άθλιο «θέατρο νερού» στο πάρκο Αλτιναλμάζη. Το δήθεν «θέατρο» βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, ενώ το deck σε πολλά σημεία, είναι σπασμένο, με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι για τους επισκέπτες.

Ένα τέτοιο περιστατικό, κατήγγειλε μία μητέρα στη σελίδα «Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα στην περιοχή Αλεξανδρούπολης», λίγες ώρες μόνο μετά από αντίστοιχο περιστατικό, με παιδί που μπλέχτηκε το πόδι του σε τρύπα στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί (στην τρύπα έπεσε πίσσα, όπως πληροφορηθήκαμε)

Το νέο συμβάν είναι επίσης σοβαρό και καταδεικνύει την αδυναμία του δήμου να ανταποκριθεί ακόμη και στα βασικά, όπως είναι τέτοιες εξόφθαλμες περιπτώσεις επικίνδυνων σημείων μέσα σε ένα πάρκο!

Διαβάστε την καταγγελία της μητέρας:

«Καλησπέρα σας. Δεν γνωρίζω εάν έχει γίνει κάποια αναφορά στο παρελθόν για το πάρκο Αλτιναλμαζη στη σελίδα αυτή, επιβάλλεται όμως να αναφερθώ στο σημερινό περιστατικό προκειμένου να προβούν οι αρμόδιοι φορείς προς την αποκατάσταση και συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου. Δεν παραθέτω επιτόπιες φωτογραφίες γιατί δεν βρίσκομαι εκεί αλλά δημοσιοποιω το αποτέλεσμα του ατυχήματος στο σώμα του παιδιού μου.

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ΜΜΑ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Σήμερα στην εκδρομή του Γυμνασίου κι αφού τα παιδιά περπατούσαν πάνω στην γέφυρα προσέχοντας να αποφεύγουν τα κενά της, σα να βρισκόταν σε ναρκοπέδιο,για να μην βρεθούν μέσα στην λιμνούλα κι επειδή λείπουν πολλά ξύλα από αυτήν, βρέθηκε τελικώς με το ένα πόδι μέσα! Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη… Πού και να μην πρόσεχε! Δόξα τω θεώ που δεν το έσπασε κι το ξημέρωμα φεύγουν για την τετραήμερη τους. Επιτέλους λίγη υπευθυνότητα εν έτει 2022 από άπαντες. Ευχαριστώ»

https://www.facebook.com/groups/209050199451935/?multi_permalinks=1632552110435063&hoisted_section_header_type=recently_seen&__cft__[0]=AZXKpK6Yuj5cHHsfvCLifmtLE1Pehi3dsDks-8n0APRq6GfMUbq8OP8elpIRonPPyTDUk4-j6BPqYIe2HLaUJpVANjjbv8bGAQrLyMc4qQHheGxfLByv8VKzQo0F49VvFHxGB2ojatMCjFSVZTSXTueXq7AgtAahDuY4wr1wIsLpI8aXDiCTDMWO_rIKGyPu_pg&__tn__=%2CO%2CP-R