Κάηκε 87χρονη μέσα στο σπίτι της στα Κόμαρα Έβρου

Νεκρή ανασύρθηκε, μέσα από τις στάχτες του σπιτιού της, σήμερα τα ξημερώματα, ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Κόμαρα του πρώην δήμου Τριγώνου, στον Έβρο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 χθες βράδυ, στην κατοικία της 87χρονης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλώβισε την άτυχη γυναίκα, ενώ οι φλόγες, που πολύ γρήγορα εξαπλώθηκαν με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη, κατέστησε αδύνατη την είσοδο στο εσωτερικό του σπιτιού των πυροσβεστών.

Η 87χρονη, που έφερε σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα και διέμενε μόνη, αλλά σε διπλανή με τον γιο της κατοικία, εντοπίστηκε στον διάδρομο του σπιτιού της, στο σημείο όπου ενδεχομένως έχασε τις αισθήσεις της επιχειρώντας να βγει από το φλεγόμενο κτίριο.
Απαντήσεις στα αίτια τόσο της πυρκαγιάς, όσο και του θανάτου της ηλικιωμένης, αναμένεται να δώσει η προανάκριση που θα διενεργηθεί από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Διαβάστε ακόμη  Χ. Μεντίζης: «Το pet - scan στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου θα λειτουργήσει μόνο για 3 ημέρες».....

Σημειώνεται πως στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς πυροσβεστικές δυνάμεις των κλιμακίων Δικαίων και Ορεστιάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ